Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

U OTRIĆIMA ODIGRAN II. MASTERS PIKADO SAVEZA DNŽ

Siniša Brečić traži širu vitrinu, Marko Alimić treći na svom Masters debiju

Objavljeno prije

2. Masters Pikado saveza DNŽ, Otrići

Metkovac Siniša Brečić, inače igrač PK Sršena, je još jednom dokazao zašto već neko vrijeme traži širu vitrinu, naime, nema više gdje složiti osvojene pehare. Također, naš sugrađanin, Marko Alimić na svom Masters debiju osvojio je treće mjesto u discipilini 501MO. Vijest donosi pikado-dnz.hr.

Proteklog vikenda, u subotu 9. siječnja, u Otrić-Seocima je odigran 2. Masters Pikado saveza Dubrovačko-neretvanske županije. Uz odličnu organizaciju domaćina, pobjedu u disciplini 501MO odnio je igrač PK Sršena – Siniša Brečić koji je u finalu pobijedio odličnog Marija Buljubašića igrača PK Pojezerje. Vrlo dobru igru pokazao je i Marko Alimić, igrač PK Predolca, koji je osvojio treće mjesto, a ujedno ovo mu je i prvi Masters u njegovoj igračkoj karijeri.

Što se tiče discipline Cricket, prvo mjestoo je osvojio iskusni Danijel Kužić igrač PK Stabline kojemu je pehar uručio načelnik općine Pojezerje Borislav Dominiković. Danijel je u finalu pobjedio Sinišu Brečića (PK Sršen), dok je treće mjesto, kao i na prošlom Mastersu, zauzeo Romeo Šunjić iz PK Stablina.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Romeo je također osvojio i pehar za Najveći triple, dok je Najveći izlaz imao igrač PK Raguse Marko Beletić.

U ukupnom poretku Danijel Kužić drži prvo mjesto, dok je Siniša Brečić skočio na drugu poziciju ispred trećeplasiranog Romea Šunjića.

Pikado savez DNŽ zahvaljuje domaćinu – ekipi PK Pojezerja na odlično organiziranom Mastersu, te se zahvaljuje svim igračima koji su sudjelovali na 2. ovosezonskom Mastersu.

ŽUPANIJSKI CENTAR 112

Obavezna zimska oprema! Donosimo dnevno izvješće za područje Dubrovačko-neretvanske županije

Objavljeno prije

Snijeg na cesti, zimski uvjeti

Sukladno informacijama koje smo zaprimili i koje su nam dostupne, dostavljamo vam dnevno izviješće o posebno izdvojenim događajima za područje Dubrovačko-neretvanske županije za protekla 24 sata  i to kako slijedi:

Obavezna je zimska oprema na motornim vozilima, a promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na cestama:

 • A1 između čvora Prgomet i naplate Karamatići
 • A10 između čvora Ploče i naplate Čarapine
 • DC8 Gradac-čvor Čeveljuša-Opuzen-GP Klek
 • DC9 GP Metković-Opuzen-DC8
 • DC62 Veliki Prolog-Metković
 • DC425 čvor Karamatići (A1)-čvorište Čeveljuša
 • ŽC5203 Dobroselo-Brotnja-Otrić
 • županijske ceste na području Metkovića (ŽC6220 Ploče A1, Žc 6279 Klek Badžula, Žc 6208 Vrgorac – Staševica, Žc 6276 Mali prolog-Karamatići –Ploče)

Snijega ima na području Pelješca i dijela Konavala. Dubrovnik ceste javljaju da su sve  ceste posute i prohodne.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

METEOROLOŠKE PRILIKE:

Upozorenje

Na južnom i manjem dijelu srednjeg Jadrana ujutro mjestimični udari SE i S, a noću posvuda NE i N vjetra, 35-45 čvorova. Mjestimice nevere.

Stanje

Ciklonalno polje nad Jadranom i srednjem Sredozemljem sporo će se popunjavati.

Vremenska prognoza za sljedeća 24 sata, vrijedi do: 10.01.2019 u 06 sati

Južni Jadran

Vjetar SE i S, ponegdje uz obalu E, 10-20, prijepodne mjestimice do 28 čvorova, poslijepodne će postupno okretati na NE i NW 10-20 čvorova. More 3-4. Vidljivost 10-20 km. Oblačno, ponegdje kiša ili pljusak, uz obalu i snijeg, a navečer djelomično razvedravanje.

PROMET  

CESTOVNI PROMET

Privremena prometna regulacija:

 • zbog radova na graničnom prijelazu Gornji Brgat (DC223) vozi se jednim trakom, naizmjence uz semafore;
  uz privremenu regulaciju prometa vozi se na Jadranskoj magistrali (DC8):
 • jednim prometnim trakom naizmjenično uz regulaciju semafora kod Slanog, te zračna luka Čilipi gdje se četri puta tjedno u vremenu od 12:00-16:00 sati po deset minuta biti zatvorena cesta osim i uoči nedjelje i blagdana.
 • zbog uređenja raskrižja Banja i Majkovi u mjestu Slano;
 • na 26+100 do 26+400, dionica 27 zbog nastavka radova na kolnom prilazu državne ceste DC8 Štikovica od 07.siječnja do 30. travnja 2019. Povremeno postavljanje semafora radi regulacije prometa.
 • do 31.01.2019.god od 07-16 sati zbog radova na Jadranskoj magistrali (DC8) na dionici Petlja Ilijina glavica-Orsula-Dubac vozit će se uz privremenu regulaciju semaforima.

GRANIČNI PRIJELAZI

– Za sav promet zatvoren je granični prijelaz Vitaljina (zbog radova);

– Na graničnom prijelazu Gornji Brgat (DC223) vozi se jednim trakom, naizmjence, uz regulaciju semaforima (zbog radova). Do 30.04.2019. dva puta tjedno, od 13:00 do 17:00 sati (na 20 minuta) prekidat će se promet zbog građevinskog miniranja;

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije