Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

DAVOR ANDRIJAŠEVIĆ

Promocija knjige “Što je novo u Dallasu?”

Objavljeno prije

sto-je-novo-u-dalasu

Gradska knjižnica Metković vas poziva na promociju knjige Davora Andrijaševića, “Što je novo u Dallasu?“. Promocija knjige, video prezentacija i rasprava održati će se u utorak, 5. studenog s početkom u 19:30 sati, u prostorijama Gradske knjižnice Metković.

“U potrazi za istinom autora uopće nije obeshrabrilo to što se atentat na Johna Kennedyja dogodio davne 1963. godine u Dallasu. On koristi metode nepoznate u vrijeme ubojstva i, poput Poirota, uz pomoć “malih sivih stanica”, strpljivo i precizno slaže svoj mozaik, te baca novo svjetlo na tajnu koja se brižno skriva gotovo pola stoljeća”, – tvrdi Lola Wright, Slobodna Dalmacija.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije