Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PALAČA RANJINA

Potpisan Ugovor o izvođenju radova na Akademisu Čingrija

Objavljeno prije

U Palači Ranjina danas je potpisan Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji, obnovi i prilagodbi za Projekt Regionalni centar kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu Dubrovnik – Akademis Čingrija. U Vili Čingrija uredit će se kuhinja odnosno laboratorij sa svim pomoćnim prostorijama u suterenu, u prizemlju reprezentativni hol, multimedijalna dvorana za potrebe nastave i prostor za posluživanje hrane i pića, a na katu i u potkrovlju bit će sobe za smještaj.

“Akademis Čingrija je dio projekta uspostave Regionalnog centra kompetentnosti u okviru kojega uređujemo i Akademis Garište te ulažemo u Turističko-ugostiteljsku školu u Dubrovniku i ostale strukovne škole za turizam i ugostiteljstvo u našoj županiji. Ovo je ulaganje u budućnost održivog ugostiteljstva i turizma u gradu Dubrovniku i cijeloj Dubrovačko-neretvanskoj županiji” – istaknuo je župan Nikola Dobroslavić.

Sveznalica 7400xXpx

Uz župana su na današnjem potpisivanju bili gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković, ravnateljica regionalne razvojne agencije Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA Melanija Milić, privremena pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Ana Čeović, pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević, te voditeljice projekta Danijela Begić i Hilarija Lozančić Benić.

Vlasnik Vile Čingrija i cijelog posjeda je Grad Dubrovnik s kojim je Dubrovačko-neretvanska županija u rujnu 2019. potpisala Ugovor o zakupu kompleksa na deset godina, a Županija je isti ustupila Turističkoj i ugostiteljskoj školi s ciljem uspostave budućeg Regionalnog centra kompetentnosti u strukovnom obrazovanju. Ugovor vrijedan 11,46 milijuna kuna (bez PDV-a) potpisali su ravnatelj Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik Antun Perušina i direktor tvrtke TEXO GRADNJA d.o.o. Pero Račić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

NJEZINA OSTAVŠTINA SU GENERACIJE UČENIKA

Djelatnici OŠ Stjepana Radića se opraštaju od učiteljice Nade Šunjić (1957.-2022.).

Tužnog srca opraštamo se od naše drage kolegice i učiteljice u OŠ Stjepana Radića, Metković NADE ŠUNJIĆ (1957.- 2022.)

Objavljeno prije

Djelatnici Osnovne škole Stjepana Radića se opraštaju od dugogodišnje kolegice, učiteljice Nade Šunjić (1957.-2022.).

Tužnog srca opraštamo se od naše drage kolegice i učiteljice u OŠ Stjepana Radića, Metković

Sveznalica 7400xXpx

NADE ŠUNJIĆ
(1957.- 2022.)

koja nas je napustila 6. prosinca 2022. godine u 65. godini života

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Njezina ostavština su generacije učenika kojima je tijekom 39 godina radnog staža davala cijelu sebe i prenijela neprocjenjivo znanje, jer sjeme koje sade učitelji zauvijek raste.

Komemoracija za našu učiteljicu Nadu Šunjić održat će se u srijedu, 7. prosinca 2022. godine  u OŠ  Stjepana Radića, Metković u 17.30 (1. kat).

Ovom prilikom obitelji izražavamo iskrenu sućut. Počivala u miru.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije