Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

AGLOMERACIJA METKOVIĆ

Počinju radovi u ulici Ive Lole Ribara, kratko se za promet zatvara relacija od semafora na Kladi do ulice Jasline

Objavljeno prije

Obavještavamo građane da će 29.08.2022. u periodu od 07:00h do 10:00h doći do privremenog prekida prometa u ulici Petra Krešimira IV na dionici od semafora na Kladi do skretanja za ulicu Jasline, zbog radova na demontaži postrojenja koji su sastavni dio projekta Aglomeracija Metković.

Molimo građane da za vrijeme demontaže koriste alternativne pravce obilaska.

U prilogu Vam dostavljamo grafički prilog obuhvata zahvata.

Od 29.08.2022. započeti će radovi u ulici Ive Lole Ribara koji su sastavni dio projekta Aglomeracije Metković. Za sav promet se zatvara dionica ulice od spoja s ulicom Jeovci u duljini od 50m. Molimo građane da koriste alternativne puteve obilaska. Obilazak se vrši ulicom Ive Lole Ribara, ulicom Ilije Bošnjaka te ulicom Petra Krešimira IV. U prilogu Vam dostavljamo grafički prilog obuhvata zahvata i obilaska.

Također HEP obavještava, uslijed radova na GTS 10/0,4kV Metković 6 (Arnauti) u ulici Ive Lole Ribara (od broja 75 do 91/1) doći će do prekida el. energije u vremenu od 9,00 do 14,00 sati.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Izvođač radova, firma COMSA,  zahvaljuje na do sada iskazanoj podršci, te moli za strpljenje tijekom odvijanja svih aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković.

TUŽNA VIJEST IZ STABLINE

Hrabra Milena Barbir (38) izgubila bitku sa zloćudnom bolešću

Objavljeno prije

Nažalost, nakon duge i teške bolesti preminula je Milena Barbir (38), neustrašiva majka i supruga iz Stabline pokraj Ploča.

Podsjetimo, Milena je u zadnje 3 i pol godine imala četiri teške operacije, na splitskoj Onkologiji primila je 50 doza kemoterapije, a na Radiologiji u Zagrebu više od 30 doza zračenja. Životna borba ove žene-heroja ovog proljeća ušla je u najdramatičniju, odlučujuću fazu, no bolest je nažalost bila jača, javlja Dubrovački vjesnik.

Mileni je za vrijeme trudnoće 2019. godine dijagnosticiran karcinom 4. stupnja, a nakon niza operacija, kemoterapija i zračenja, stanje joj se pogoršalo, jer su se iscrpile sve dostupne regularne metode liječenja.

Preostale su joj samo alternativne metode liječenja onkoloških pacijenata, a u skupljanju sredstava za terapiju usključile su se brojen udruge, tvrtke i pojedinci u velikoj humanitarnoj akciji “Pomozimo Mileni”, koju su organizirali Udruga Lađara Stabline i Mjesni odbor Stablina.

Milenina borba sa zloćudnom bolešću počela je kad je imala 27 godina, baš na rođendan, kada joj je dijagnosticirana multipla skleroza (MS), a nekoliko godina kasnije i opasni tumor. Unatoč hrabroj borbi, MIlena ga nije uspjela pobijediti, a iza nje su ostali neutješni suprug i četverogodišnja kćerkica.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Sprovod Milene Barbir održat će se sutra, u subotu 10. lipnja, s početkom u 17 sati na Gradskom groblju Laniština u Pločama. Obitelj će izraze sućuti primati od 16 sati.

Uredništvo portala Metković News ovom prilikom obitelji izražava iskrenu sućut. Počivala u miru Božjem.

Sveznalica 7400xXpx

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije