Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NEODGOVORNOST

Devastacija i jučer otvorenoga Dječjega igrališta u Vidu

Objavljeno prije

Jučer smo pisali o vandalizmu na novoizgrađenome Dječjem igralištu kod DV Radost, koje još uvijek nije ni otvoreno. Danas nam stižu nove, jednako grozne fotografije s Dječjega igrališta u Vidu.

Neodgovorni pojedinci palili su koševe za otpatke, pri čemu je došlo do oštećenja novopostavljene umjetne trave. Najveća sramota je u tome što je novoobnovljeno igralište u Vidu otvoreno tek JUČER.

Ovim putem iz Ustanove za kulturu i sport Metković, koja skrbi o gradskoj sportskoj infrastrukturi, još jednom apeliraju na odgovorno ponašanje! Onima koji će se oglušiti na apel te ubuduće pokušati uništiti zajedničku imovinu želimo poručiti kako je na dijelu sportskih objekata postavljen videonadzor, koji će se u skorije vrijeme postaviti i na preostale objekte. U skladu s tim, i ubuduće ćemo, u slučaju eventualne devastacije naše imovine, a u suradnji s policijom, napraviti sve da se počinitelji otkriju te kazne.

Sveznalica 7400xXpx

Dodajmo i to da je igralište u Vidu samo jedno u nizu novoobnovljenih igrališta na području grada na koje su, između ostaloga, postavljene nove sprave, nova antistres podloga te umjetna trava. Nažalost, samo je i jedno u nizu koje neodgovorni pojedinci uništavaju.

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Obavljajući posao blagajnika pronevjerio novac

Novac koji mu je povjeren zadržao je za sebe, umjesto da ga položi na žiro račun trgovačkog društva u kojem je bio zaposlen

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 56-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo pronevjere.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni, kao zaposlenik trgovačkog društva u vlasništvu jedinice lokalne samouprave, tijekom 2021. godine prisvojio 2.485,20 eura.

Obavljajući poslove blagajnika, odgovoran za preuzimanje i evidentiranje gotovinskih uplata i isplata društva, te polaganja novca na žiro račun, za sebe je zadržao dio novca koji mu je povjeren u radu od strane poslodavca.

Sveznalica 7400xXpx

Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije