Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

GRADSKA KNJIŽNICA

Multimedijalno predavanje “Motociklom do Zanzibara”

Objavljeno prije

plakat_motociklom

U sklopu Mjeseca knjige, Gradska knjižnica Metković organizira zanimljivo Multimedijalno predavanje “Motociklom do Zanzibara”, Davora Rostuhara i Maje Tanasovski. Predavanje će se održati u multimedijalnoj dvorani 31. listopada s početkom u 19:30 sati.

Davor Rostuhar je mladi hrvatski putopisac, uspješni književnik i fotograf, koji ima iza sebe brojna putovanja diljem svijeta i četiri knjige. Ovaj put, zajedno s Majom Tanasovski posvetio se proučavanju afričkog kontinenta.

Predavanje „Motociklom do Zanzibara“ pratit će prvu polovicu drugog velikog afričkog putovanja Maje Tanasovski i Davora Rostuhara – 10 000 kilometara od Zagreba do Zanzibara. U četiri mjeseca od studenog 2012. do ožujka 2013. Maja i Davor su istražili i upoznali neke od najfascinantnijih afričkih kultura, mjesta i običaja. Što su sve posjetili pogledajte na linku ovdje.

motociklom-do-zanzibara-1 motociklom-do-zanzibara-3

 

NAJAVA PROJEKCIJE FILMA “KAOS U KUĆI”

Sutra, 30.listopada sa početkom u 17,00 sati, u Gradskoj knjižnici Metković održati će se projekcija filma "Kaos u kući" (obiteljska komedija). Besplatne ulaznice možete preuzeti na porti tijekom radnog vremena.

MEĐUNARODNI UMJETNIČKI PROJEKT 'SAN'

Sand Art Neretva Festivala u narednim danima na Ušću Neretve

Objavljeno prije

Međunarodni umjetnički projekt SAN – Sand Art Neretva Festivala, održati će se na području Ušća Neretve u razdoblju od 17. do 23. rujna 2021. godine.

SAN Festival je projekt koji se održava u organizaciji osječke udruge SLAMA – udruge za poticanje umjetničke svijesti u društvu, u suradnji s opuzenskom udrugom St. Valerio (koja stoji iza njihovog najpoznatijeg projekta Zen-Opuzen Festivala).

Također, SAN Festival već prvu godinu svoga postojanja, dobija podršku Ministarstva kulture i medija, TZ grada Ploče i grada Opuzena, Grada Opuzena i Dubrovačko-neretvanske županije, a okuplja umjetnike koji će u tjedan dana stvaranja kreirati program i sadržaj za djecu, mlade i sve zainteresirane.

Tom prigodom, organizirat će se likovne radionice kreiranja prostranih crteža na pijesku, te interatktivne kreativne radionice plesa, plesnog pokreta i fotografije (“photopainting”).

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije