Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

REORGANIZACIJA OPĆINSKIH SUDOVA

Metković izgubio status Općinskog suda

Objavljeno prije

Sud Metković

Sud Metković, popis mijestaMetkovski Općinski sud, kao jedan od bivših 67 Općinskih sudova RH, po novom ustroju postao je Stalna služba Općinskog suda u Dubrovniku. Pored nove velebne zgrade u Hebrangovoj ulici, te uređenja prometnice, u najavi da će bivši Općinski sud u Metkoviću integrirati  sudove iz Ploča i Vrgorca, doživio je reorganizacijsku sudbinu gore spomenutih. Što se mijenja, skoro ništa. Metković će i dalje, poslije selidbe u nove prostore, u novim prostorima održavati parnice, nadležnost Sud pokrivati će Ploče i Vrgorac, a na tabli će pisati Općinski Sud Dubrovnik – Stalna služba u Metkoviću.

Na kraju se pitamo, koja je onda svrha ove reorganizacije i zašto je za novu zgradu Suda u Metkoviću utrošen toliki novac, kad nije zadržao stari status Općinskog suda, a kamo li dobio značaj Sudskog središta. Novost je da će u prizemlju zgrade Suda biti uređene dvije prostorije za prihvat i kraći smještaj zatvorenika koji čekaju raspravu ili premještaj u zatvor.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Gledajući s pozitivne strane, Grad je dobio jednu novu lijepo uređenu zgradu i uređenu ulicu, što u svakom slučaju ovaj grad čini ljepšim. Pogledajte za koja mjesta će biti nadležna Stalna služba suda u Metkoviću (Slika desno).

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije