Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DOJAVE O BOMBI STIGLE U SUDOVE DILJEM HRVATSKE

Općinski sud Metković na listi ‘navodno postavljenih eksplozivnih naprava‘

Objavljeno prije

U čak 18 od 20 policijskih Uprava diljem zemlje jutros su stigle dojave o postavljenim eksplozivnim napravama. Iz MUP-a kažu “da je u kratkom vremenskom razdoblju više policijskih uprava zaprimilo informacije o anonimnim dojavama da su u zgradama/objektima pravosudnih tijela na njihovom području ‘navodno postavljene eksplozivne naprave‘”.

– Anonimne dojave se odnose na navodno postavljene eksplozivne naprave u većem broju objektima/zgradama pravosudnih tijela na područjima 18 od 20 policijskih uprava sa sjedištima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Slavonskom Brodu, Vukovaru, Bjelovaru, Sisku, Varaždinu, Zadru, Dubrovniku, Šibeniku, Karlovcu, Gospiću, Puli, Virovitici, Čakovcu, Koprivnici i Metkoviću. Na sve lokacije su upućeni policijski službenici protueksplozijske službe koji provjeravaju istinitost dojava i poduzimaju sve potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a s ciljem zaštite sigurnosti građana – kažu iz MUP-a.

Zgradu Općinskog suda Metković osigurali su policija i vatrogasci JVP Metković, izvještavat ćemo o daljnje raspletu ove situacije.

Ujedno iz MUP-a podsjećaju građane da na “samozaštitno ponašanje te pozivaju sve da u slučaju uočavanja sumnjivih predmeta ili osoba o svemu obavijeste policiju na 192.”

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

IZGRADNJA VODOSPREME VID S DOVODNIM I ODVODNIM CJEVOVODOM

Zbog radova na cjevovodu privremeno se zatvara za promet Ulica Dr. Franje Tuđmana u Vidu

Objavljeno prije

Obaviještavamo stanovnike naselja Vid da će ulica Dr. Franje Tuđmana (od križanja s ulicom Ledene Gospe do križanja s ulicom Markote) biti zatvorena za promet u periodu od 07.02.2023. do 11.02.2023. zbog radova na izgradnji dovodnog cjevovoda, kroz projekt “Izgradnja vodospreme Vid s dovodnim i odvodnim cjevovodom”.

Iz gradskog vodovoda mole stanovnike da koriste alternativne pravce, sukladno priloženoj skici.

U slučaju ranijeg završetka radova, promet će biti ranije normaliziran.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije