Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

DAŠAK BOSANSKE STAND UP KOMEDIJE U METKOVIĆU

Marko Puljiz Ćakulu nasmijao do suza

Objavljeno prije

Stand up komićar Marko Puljiz u Čakuli

Marko Puljiz spontano, bez vulgarnosti, segregacije ulazi u svaku poru ljudskog društva i na njemu svojstven gađa u srce čovjekove svakodnevnice na iznimno duhovit način. Stand up komičar kakvog smo imali prilike gledati u Ćakuli nadilazi do sada viđeno i u samom je vrhu ove, kao i sam kaže za našu okolinu čudne djelatnosti za kojoj se rodiš ili ne rodiš sa darom za dosjetku i humor. Puljiz je doslovno do suza nasmijao prepunu Ćakulu,a priču je gradio na varijacijama o muško ženskim odnosima, o bosancima, crnogorcima o vječnoj temi ljubavi, lijenosti facebooku i sl. Vrlo ugodno provedena večer.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Svaka čast Ćakuli kao organizatoru, jer se ove subote u Metkoviću moglo vrlo kvalitetno zabaviti.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px
ROKO TOLIĆ 740/300px

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije