Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MEĐUNARODNI DAN ŽENA

GKS Metković poziva na stand-up komediju Duške Mušić ‘Pozadina s pečatom’

Objavljeno prije

Druženje za Međunarodni dan žena ove godine počinje u Gradskome kulturnom središtu Metković jer poklanjamo vam smijeh i najbolju zabavu. Na sceni GKS-a u utorak, 8. ožujka gostuje komičarka i književnica iz Ploča Duška Mušić koja će nam izvesti svoju stand-up komediju ‘Pozadina s pečatom’. Početak je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Na duhovit način, Mušić će nam ispričati koje su bile njezine želje za 60. rođendan te kako je većinu njih ostvarila.

Sveznalica 7400xXpx

Ne prestaju se želje ostvarivati zbog godina, nego radi toga što prestanete željeti…Na svoj 60. rođendan napisala sam deset želja koje bih do sedamdesete trebala ostvariti…Zacrtala ih i sanjala, većinu njih do sada ostvarila…Nedavno sam razmišljala smije li se promijeniti želja, precrtati stara i umjesto nje napisati neka nova, jača, snažnija… Naravno da smijem. Ja mogu sve što hoću, i hoću sve što srce poželi… Dođite i budite najglasniji šaptači mojim snovima… ponesite osmijeh“, poručila je Mušić.

Ponesite osmijeh, ali i povedite mame, bake, sestre, prijateljice i kolegice, a sigurni smo kako bi se ova stand-up komedija svidjela i vašim jačim polovicama. Neka početak vaše proslave Međunarodnoga dana žena bude upravo s nama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

UPALJENA DRUGA ADVENTSKA SVIJEĆA

Na Trgu kralja Tomislava upaljena svijeća mira

Objavljeno prije

Druga je nedjelja Došašća. Na Trgu kralja Tomislava upaljena je druga adventska svijeća, svijeća koja simbolizira mir.

Kako smo prethodno bili podijelili, glazbeno-recitatorski program koji se trebao održati povodom paljenja druge adventske svijeće je otkazan zbog lošeg vremena.

Sveznalica 7400xXpx

 

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije