Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
NERA ETWA FEST

METKOVSKO LJETO

Lutkarski mjuzikl ‘Tko sam, što sam’ razveselio najmlađe

Objavljeno prije

‘Tko sam, što sam’ naziv je lutkarskoga mjuzikla za djecu koji je u Gradskome parku u Metkoviću sinoć izvela Produkcija Z.

U središtu radnje bilo je malo pile koje traži roditelje te o svijetu oko sebe saznaje iz susreta s patkom i pačićima, žabom, kravom, svinjom, štakorom i mačkom. Malo pile upoznaje se s bojama, životinjama, ukratko, sa životom. Na kraju pobjeđuje ljubav koja nam daje samopouzdanje u svim životnim prilikama i neprilikama.

Riječ je o prvoj od pet predstava za djecu koje Ustanova za kulturu i sport Metković organizira u sklopu ovogodišnjega Metkovskoga ljeta. Naziv sljedeće je ‘Složna obitelj’, a na rasporedu je u srijedu, 3. srpnja s početkom u 20:30.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Izvor/foto: Metkovic.hr

AGLOMERACIJA GRADA METKOVIĆ

Od ponedjeljka nastavak radova asfaltiranja preostalog dijela Mlinske ulice

Objavljeno prije

U sklopu izvođenja radova na Aglomeraciji Metković od ponedjeljka, 22. srpnja nastavljaju se pripremni radovi za nosivi sloj asfalta u Mlinskoj ulici.

Molimo se stanari tog dijela ulice da kroz rane jutarnje sate pomjere svoja vozila sa kolne površine (od HEP-a do caffe bara Polo).

– Zahvaljujemo Vam i molimo za strpljenje tijekom odvijanja aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković, – poručuju iz tvrtke COMSA.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije