Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
NERA ETWA FEST

DIGITAL ETHICS CULTURE

Prijavite se na online radionicu ‘Rizici umjetne inteligencije i etička pitanja – iz perspektive podataka i privatnosti’

Objavljeno prije

Prijavite se na Prvu radionicu na temu “Rizici umjetne inteligencije i etička pitanja – iz perspektive podataka i privatnosti” u Metkoviću u sklopu programa Digital Ethics Culture.

U nastavku penosimo pozivnicu.

Pridružite nam se na radionici izgradnje kapaciteta o rizicima umjetne inteligencije i etičkim pitanjima u okviru projekta Digital Ethics Culture (D.E.C.), financiranog iz Programa Interreg CBC Italija-Hrvatska 2021.-2027.! Istražite svijet tehnologije AI, zaštite podataka i etičkih dilema s poznatim istraživačem umjetne inteligencije, gospodinom Acom Momčilovićem, vanjskim stručnjakom za umjetnu inteligenciju, zaštitu podataka i sigurnost na internetu! Radionica je otvorena za mlade profesionalce i studente u dobi od 20 do 35 godina u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Datum i vrijeme održavanja radionice:

Srijeda, 26. lipnja u 13:00 sati

RENT-A-CAR M 740

Osigurajte svoje mjesto na online radionici prijavom na poveznici.

AGLOMERACIJA GRADA METKOVIĆ

Od ponedjeljka nastavak radova asfaltiranja preostalog dijela Mlinske ulice

Objavljeno prije

U sklopu izvođenja radova na Aglomeraciji Metković od ponedjeljka, 22. srpnja nastavljaju se pripremni radovi za nosivi sloj asfalta u Mlinskoj ulici.

Molimo se stanari tog dijela ulice da kroz rane jutarnje sate pomjere svoja vozila sa kolne površine (od HEP-a do caffe bara Polo).

– Zahvaljujemo Vam i molimo za strpljenje tijekom odvijanja aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković, – poručuju iz tvrtke COMSA.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije