Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

PRITISCI MOJE GENERACIJE

Knjižnice organiziraju odlazak na predstavu u HNK Split

Objavljeno prije

Gradska knjižnica Metković i Narodna knjižnica Ploče za odrasle članove organiziraju odlazak na predstavu PRITISCI MOJE GENERACIJE, koja će se održati 25. svibnja 2013. godine u HNK Split. Predstavu potpisuje Dino Pešut, a izvodi se u režiji Sama M. Streleca.

Detaljne informacije, osim na info-pultu Knjižnica, možete dobiti na telefone:

  • 681-715 Metković
  • 676-393 Ploče

plakat_pritisci moje generacije

SRETAN ROĐENDAN

44 godine su prošle od osnutka KUD-a Metković

Objavljeno prije

44 godine su prošle od kad je osnovano Kulturno umjetničko društvo Metković, davne već 1977. godine, 9. veljače osnovan je ud skupine gradskih entuzijasta među kojima su bili profesori Radojka i Vide Bagur, Zdravko Obradović, Danilo Obradović, Marica Božinović i drugi…

Društvo je uglavnom djelovalo u školama, bilo osnovnim ili srednjim, a objedinjavalo je razne aktivnosti amaterskog stvaralaštva poput folklora, mandolinskog orkestra, zbora, dramskih aktivnosti, koje su se poslije odvojile u MAK, te čak i fotografske sekcije.

Koristimo ovu priliku da im poželimo da što prije počnu sa radom, da se u prostorijama Društva ponovo čuju pjesme i odzvanjaju koraci svih uzrasta našeg društva, na radost svih nas i čuvanja tradicije svog zavičaja. Sretan vam 44 rođendan!

Kao i cijelo društvo i vas je zadesila ova nazovimo je epidemiološka izolacija, ali sve je prolazno tako će i ovo proći, i uskoro će se opet u našem gradu čuti ples i pjesma.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije