Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UDRUGA 'SUSJED' POKRENULA PETICIJU

Inicijativa za vraćanje međunarodnog statusa GP Gabela polje

Objavljeno prije

Udruga Susjed, skupljanje potpisa

Građani Metkovića iz Ulice Marka Marulića osnovali su Udrugu Susjed koja je počela sa prikupljanjem potpisa za vraćanje statusa graničnog prijelaza Gabela polje na međunarodni.

Sveznalica 7400xXpx

Veliki je problem za sve građane, pogotovo naše ulice, a policija se striktno drži zakona. Cilj naše peticije je ukazati koliko ljude tišti ovaj komunikacijski problem. Dobili smo dozvolu od Grada da na dva punkta, jedan preko puta Pošte, drugi kod Dodigove gostionice, možemo vršiti prikupljanje potpisa. Peticija će trajati još sutra, te pozivamo građane da se svojim potpisnom solidariziraju sa ovim problemom – rekao je za Metkovic NEWs predsjednik Udruge Petar Prusac.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije