Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

SUBOTNJI IZLAZAK

U Ćakuli Stand up komedija Željka Pervana, Indira Radić u Coco clubu

Objavljeno prije

Ako još niste odlučili kamo za vikend, imamo prijedlog za vas; subota, Ćakula bar u 21 sat. Tamo vas čeka proizvođač zabavne atmosfere i smijeha, Željko Pervan, koji će vas nasmijati do suza. Nakon izvrsnog nastupa Ivana Šarića, Ćakula bar i Ožujsko pivo, metkovsku će publiku zabaviti nastupom ovog poznatog komičara. Svoj stol možete na vrijeme rezervirati na broj 098 1660 263.

A nakon što Vas oraspoloži dobra atmosfera u Ćakuli, zabavu nastavite u Coco clubu uz nastup balkanske dive Indire Radić. Požurite kupiti ulaznice za uživanje u pravom balkanskom ritmu jer je broj ograničen. U pretprodaji cijena ulaznica iznosi 40 kn, a na blagajni Coco cluba 60 kn. Ulaznice možete nabaviti na nekoliko lokacija: Best caffe, Carpe diem, Ćakula bar, Supercaffe, a stol možete rezervirati na broj 098 166 0263.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

TASLAK 740xXXX
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije