Ostanimo u kontaktu
CLUB DIVINE – Brown Sugar RnB

SOLIDARNOST NERETVANSKIH UGOSTITELJA

Miletić: Nije riječ o nikakvoj humanitarnoj akciji, mi smo ti koji pomažemo i vodimo humanitarne akcije

Objavljeno prije

Nakon vijesti o solidarizaciji obrtnika doline Neretve, koju je prenio Ploče Online oglasio se metkovski ugostitelj Toislav Miletić, inače vlasnik Ćakule u kojoj je u noći sa 25. na 26. rujna došlo do požara.

– Nije riječ o nikakvoj humanitarnoj akciji, riječ je o solidarizaciji ugostitelja i to nije potrebno oglašavati u javnosti. A kada je riječ o humanitarnim akcijama, mi smo ti koji pomažemo i vodimo humanitarne akcije, – rekao je Miletić te najavio kako se nada da će Ćakula uskoro biti otvorena.

Kako nam otkriva, uzrok požara su instalacije na jednom od frižidera i šteta se broji u nekoliko stotina tisuća kuna, al na svu sreću nitko nije stradao.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

20 novih slučajeva zaraze koronavirusom, pet osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Radi se o deset osoba muškog spola i deset osoba ženskog spola: pet iz Dubrovnika i Metkovića, tri iz Župe dubrovačke i Korčule te dvije iz Konavala i Ploča.

Izliječene su 32 osobe: 12 iz Dubrovnika, deset iz Metkovića, dvije iz Korčule, Ploča i Slivnog, jedna iz Župe dubrovačke i Smokvice te dvije osobe koje nemaju prebivalište na području naše županije.

U posljednja 24 sata obrađeno je 709 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 102 720 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 12 osoba pozitivnih na koronavirus.

U samoizolaciji je 626 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježena su dva kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 915 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije