Ostanimo u kontaktu

POOŠTRENE MJERE

Otkazana zabava za Sv. Iliju u Coco Clubu!

Objavljeno prije

Zbog novih mjera nastalih zbog porasta broja zaraženih koronavirusom otkazana je i najavljena zabava za Sv. Iliju u Coco Clubu!

Dragi gosti, radi novonastale situacije s corona virusom teška srca vas obavještavamo da je nas event otkazan. Novim mjerama koje su propisane, jedan noćni klub ne može raditi a niti vas želimo prisiljavati da nosite maske u zadimljenom i malom prostoru. Također radi ostalih aspekata ovoga virusa ne želimo vas dovesti u bilo kakvu vrstu opsasnosti. Vidimo se za tri mjeseca, – poručili su iz Coco Cluba.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

U pos­ljednja 24 sata zabilježena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretva­nskoj županiji su u pos­ljednja 24 sata zabilježena tri nova slučaja zaraze COVID-19 infekcijom. Radi se o jednoj ženskoj osobi srednjih godina iz Ploča i jednoj muškoj mlađoj osobi iz Dubrovnika za koje je epidemiološka obrada u tijeku te o mlađoj ženskoj osobi iz Dubrovnika, koja je kontakt već ranije zaražene osobe.

S današnjim danom izliječene su dvije osobe, jedna iz Ploča i jedna iz Vele Luke.

Od početka pandemije analizirano je ukupno 7009 uzoraka.

U OB Dubrovnik je hospitalizirana jedna osoba pozitivna na COVID­-19.

U samoizolaciji su ukupno 252 osobe, a posljednja 24 sata nije zabilježeno niti jedno kršenje mjere. Od početka pandemije zabilježeno je ukupno 49 kršenja mjere samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije