Ostanimo u kontaktu

NERETVU ZANIMA SAMO POBJEDA

ŽNK Neretva danas dočekuje Lepoglavu

Objavljeno prije

Još su preostala tri duga tjedna do završetka doigravanja za prvaka i ostanak u Prvoj HNLŽ, a Neretva u subotu s početkom u 18 i 30 sati dočekuje posljednjeplasiranu Lepoglavu.

Igračice Neretve dat će sve od sebe za pobjedu koja bi im jamčila siguran ostanak u Ligi, iako će vjerojatno uvjeti za igru biti gotovo nesnošljivi s obzirom na temperature zraka.

No, navikle su mlade igračice Neretve na svu silu problema, pa će znati i htjeti izdržati sve napore i na toj doista važnoj utakmici.

Važna je činjenica da će ih biti veći broj nego na prethodnim utakmicama, a ima izgleda da zaigraju i neke iskusnije, poput Nine Mijoč.

Trener Duško Mijoč bio je sasvim jasan:

– Zanima nas pobjeda, a o drugim ishodima ne razmišljamo. Naše igračice su spremne pružiti maksimum i na kraju slaviti, – odlučan je Mijoč.

23. MARATON LAĐA

Bončani lađari sv. Ilije stigli u Metković

Objavljeno prije

Za nama je još jedno izdanje Maratona lađa na Neretvi. Prvo mjesto dijele ekipe Zagreba i Stabline a treći u cilj su stigli lađari sv. Ilije Metković, kojima je ovo prva medalja i dosad najbolji plasman, što će se zasigurno slaviti u Metkoviću.

Brončane lađare smo dočekali ispred njihovih prostorija, donosimo fotografiju i video prilog… uskoro opširnije i ukupni poredak. Čestitamo!

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije