Ostanimo u kontaktu

TKO ĆE BITI POBJEDNIK KUPA ZA DOLINU NERETVE?

U nedjelju u Kup utakmici sastaju se ONK Metković i NK Neretva

Objavljeno prije

Nakon duge stanke konačno su na rasporedu službeni ogledi metkovskih ligaša. U nedjelju će se na igralištu Iza Vage sastati domaćin NK Neretva i ONK Metković, a tko će biti pobjednik znat ćemo po završetku susreta koji počinje u 18 sati i bez nazočnosti gledatelja.

Igra se samo jedna utakmica, a Kupu su se oduvijek događala i iznenađenja. Neretva vježba već nekoliko tjedana, stigla su i brojna igračka pojačanja, trener Damir Borovac ne štedi ni sebe ni igrače, unatoč nesnosnim vrućinama.

Onkovci su počeli s radom prije desetak dana, napustio ih je Filip Majić, dok je Brečić ozlijeđen.

Susreti dva naša gradska kluba oduvijek su privlačili pozornost prijatelja nogometa pa će tako biti i u nedjelju. Neretva je favorit, ali nikad se ne zna !

23. MARATON LAĐA

Bončani lađari sv. Ilije stigli u Metković

Objavljeno prije

Za nama je još jedno izdanje Maratona lađa na Neretvi. Prvo mjesto dijele ekipe Zagreba i Stabline a treći u cilj su stigli lađari sv. Ilije Metković, kojima je ovo prva medalja i dosad najbolji plasman, što će se zasigurno slaviti u Metkoviću.

Brončane lađare smo dočekali ispred njihovih prostorija, donosimo fotografiju i video prilog… uskoro opširnije i ukupni poredak. Čestitamo!

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije