Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

Dvostruka proslava

Uz proslavu osnutka KK Metković, osnovan ogranak Udruge Zavjet

Objavljeno prije

Jučer u poslijepodnevnim satima Karate klub Metković je proslavio 11 godina od osnivanja kluba. Tom prigodom proslavi su se pridružili brojni uzvanici, a ujedno je održana i osnivačka skupština Udruge Zavijet, ogranka Metković.

Inače Karate klub Metković i Karate klub Knez Domagoj Metković su sljedbenici  bivšeg Karate kluba Razvitak, koji je prestao djelovati tijekom 1991.g. kada su njegovi članovi pristupili tadašnjim postrojbama ZNG-e i MUP-a, od kojih su neki i dali život tijekom Domovinskog rata. Danas Karate klub Metković ima 104 člana koji treniraju u 4 sekcije, te prisustvuje svim važnim međunarodnim i državnim natjecanjima koji su predviđeni kalendarom natjecanja Hrvatskog karate saveza. Klub ima osvojenih preko 900 medalja. a najvrijednije su 7 državnih medalja (zlato, dva srebra i četiri bronce) i dva zlata, tri srebra  i pet bronci na Croopenima, Međunarodnim otvorenim Prvenstvima Hrvatske. Trenutno su dvije natjecateljice Maja Žderić i Gabi Dominiković  u užem krugu za odlazak na svjetsko kadetsko prvenstvo koje će se održati 2014.g.u Španjolskoj.

Poslušajte izjavu Denisa Žderica povodom proslave 11. godišnjice KK Metkovioć
[ca_audio url=”https://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/05/DenisZderic-KKMetkovic.mp3″ width=”640″ height=”27″ css_class=”codeart-google-mp3-player” autoplay=”false”]

Kao partnera u proslavi Karate klub Metković je prihvatio kao braniteljsku, nestranačku i nevladinu Udrugu Zavjet koja je istog dana imala osnivačku skupštinu ogranka u Metkoviću. Tijekom proslave članovi karate kluba Metković su prikazali demonstraciju karatea svim uzvanicima, nakon čega je u organizaciji Udruge Zavjet i Karate kluba Metković za 120 uzvanika, novinara i djece upriličeno druženje uz roštilj i neretvanski brudet.

Poslušajte izjave I. Tripkovića i J. Vidovića povodom osnivanja metkovskog ogranka Udruge Zavjet
[ca_audio url=”https://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/05/UdrgaZavjet-TripkoviciVidovic.mp3″ width=”640″ height=”27″ css_class=”codeart-google-mp3-player” autoplay=”false”]

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Udruga Zavijet Udruga Zavijet

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije