Ostanimo u kontaktu

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA

Uvjerljiv poraz ONK Metkovića u Čibači

Objavljeno prije

sport, nogomet, lopta, gol

Nogometaši ONK Metkovića u prvenstvu 1. Županijske nogometne lige doživjeli su u nedjelju neočekivan i uvjerljiv 7:0 poraz na gostovanju kod Župe Dubrovačke u Čibači.

Ni činjenica da je nedostajala gotovo kompletna momčad, Jelavić, Tolić, Mijoč, Plećaš i ostali, ne može do kraja opravdati tako lošu predstavu Onkovaca.

– Ne znam što bih vam rekao, teško mi je i izgovoriti konačan rezultat, ali što je tu je. Doživjeli smo vrlo težak poraz, jedan od najtežih ikad. Župa se odmah otvorila, počeli su juriši domaćih nogometaša pa je na poluvremenu već bilo 4:0 za domaćina. Preostaje nam posljednje kolo u nedjelju s Jadranom iz Smokvice kada ćemo se oprostiti s našim trenerom Jozom Verajom i nastojati mu darovati pobjedu. Zatim ćemo nastojati zaboraviti ovu sezonu i započeti pripreme za novu – rekao nam je Marin Jelčić po završetku utakmkice.

Pero Jakić

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije