Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

ONK METKOVIĆ SLAVI DRUGI NASLOV PRVAKA

U nedjelju na igralištu ONK Metković velika proslava novog naslova prvaka

Objavljeno prije

ONK Metković je i u drugoj sezoni u prvenstvu Prve županijske lige osvojio prvo mjesto, nekoliko kola prije kraja natjecanja.

Zasluga je to igrača, stručnog vodstva, uprave i navijača, a dodajmo i sponzora kluba.

Klub koji je osnovan daleke 1975 godine nikada i nikad nije odustao od svojih temeljenih ciljeva : razvoja kluba i nogometa, osiguranje materijalnih uvjeta za rad, poklanjanje pažnje mladima, suradnja sa svim sportskim klubovima i institucijama , medijima, navijačima, pa i sportašima iz cijele Europe. Bilo je u prošlosti i „gorkih“ trenutaka koji su bili samo motivacija za novi napredak i nove uspjehe.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Protekle sezone Metković je bio prvak Prve županijske nogometne lige, a ove godine ponovio je taj uspjeh. Doživio je samo dva poraza (Konavljanin, 2:1, i Sokol , 3:1), te je na ljestvici zasluženo na prvom mjestu. Podsjetimo da je vratar ONK Metković, Božo Medić (do utakmice sa Sokolom ) sedam utakmica bio bez primljenog gola u svojoj mreži, čime je polučio i klupski rekord od sedam utakmica u nizu bez primljenog pogotka, odnosno 659 minuta.

A, u nedjelju s početkom u 17 sati u posljednjem kolu prvenstva , slavljenici na svom igralištu dočekuju susjede iz Komina, nogometaše Gusara. Naravno, iz redova Metkovića stižu obećanja da će momci igrati kao da je tek početak prvenstva, sve u želji da sezonu zaključe na najbolji mogući način.

GALA HOME 740px

Nakon utakmice, povjerenik Lige, Neven Tomičić u 19 sati i 3o minuta uručiti će pokale i medalje nogometašima Metkovića za sve što su napravili u proteklim razdobljima.

I onda, u 21. sat, stižu ugledni glazbenici, u čast najnovijih uspjeha ONK Metković. I da ne zaboravimo, povodom Dana Dubrovačko-neretvanske županije, ONK Metković dobio je Nagradu za iznimna sportska postignuća.

Nedjelja je dan za pogled u prošlost, dan za valoriziranje sadašnjosti i vrijeme za stvaranje novih razvojnih vizija rijetko uspješnog sportskog kluba.

ULTIMATE SPORTS GYM

Prijavite se na Basic PRO Coach ‘Kettlebells’ i ‘Bodyweight’ seminare, namijenjene svim fitnes i kondicijskim trenerima

Objavljeno prije

Ultimate Sports Gym poziva na dva Basic PRO Coach seminara, namijenjena svim fitnes i kondicijskim trenerima.

Riječ je seminaru KETTLEBELL namijenjenom svim fitnes i kondicijskim trenerima ali i rekreativcima i sportašima koji žele naučiti kako trenirati s kettlebellom (giryom) u cilju povećanja jakosti, snage, izdržljivosti, ali i promjene sastava tijela. Ako uz sve to želite naučiti kako trenirati s vlastitim tijelom u cilju povećanja jakosti, snage, izdržljivosti, ali i promjene sastava tijela, za vas je seminar BODYWEIGHT.

Seminari će se održati u prostorijama Ultimate Sports, u vikendu pred nama, 28. i 29. svibnja, od 9 do 16 sati.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Više informacija možete dobiti od trenera Damira Senjića, na broj +385 98 970 7602.

GALA HOME 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
DNŽ Dodatno 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije