Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

U OMIŠ PO POBJEDU

Trener Čagalj optimističan uoči gostovanja Metković Mehanike u Omišu

Objavljeno prije

Nakon prva dva kola u prvenstvu 1.HRL jug, rukometaši Metković Mehanike nalaze se na čelu ljestvice s dvije pobjede, odnosno  četiri boda.

Metkovci su prošle subote bez ikakvih problema  svladali Kozalu i postigli 36 golova.

O iskustvima s te utakmice i očekivanjima uoči gostovanja u Omišu i susreta s Hrvatskim dragovoljcem, više nam je rekao trener momčadi, prof. Željko Čagalj :

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Pa, zadovoljan sam, igrači su u većem dijelu utakmice odigrali kako smo se dogovarali. Međutim, još trebamo puno raditi i dograđivati određene načine igre u obrani kao i u pozicijskim napadima. Raduje me da svi igrači imaju pravilan odnos prema radu. Držim da je naš potencijal još veći i da je naša momčad za natjecanje u ovom stupnju izuzetno kvalitetna. Današnji rukomet traži značajnije promjene u izvedbi i mi moramo ustrajati. Što se tiče utakmice na gostovanju s Hrvatskim dragovoljcem , ukoliko uđemo ozbiljno i s jasnim ciljem očekujem pobjedu. Domaći su dobra momčad, pobijedili su na gostovanju Mornar, a imaju i svoj stil igre kojega smo dobro proučili . Nadam se da će se kapetan Cvitanović oporaviti do subote i da će biti spreman, kao i Kristijan Marević, – istaknuo je u razgovoru Čagalj.

Prijateljima rukometa u Metkoviću posve je jasno da bilo koja momčad, pa tako i Metković Mehanika do ostvarenja svoga cilja ne može i bez gostujućih pobjeda. Nadaju se da će prva takva biti ostvarena u subotu.

DANAS SE IGRA PRVA ZAOSTALA UTAKMICA

Rukometašice Metkovića kod kuće igraju sa Zadrom

Objavljeno prije

Autor

Rukometašice Metkovića u drugoligaškom stupnju natjecanja do sada su odigrale šest utakmice i prikupile četiri boda te se nalaze na šestom na ljestvici. Zbog poznatih (epidemioloških ) okolnosti morale su biti odgođene čak tri utakmice, sa Zadrom, Sinjom, i Orkanom.

U subotu, 4.prosinca s početkom u 16 sati Metkovke će na svom parketu ugostiti  ŽRK Zadar, ekipu koja ima samo dva boda. No bez obzira na skromnu bodovnu zalihu Zadranki,  igračice ŽRK Metković moraju igrati kako najbolje mogu i znaju. Inače, pokazale su da znaju i da mogu i da svom klubu žele donositi nove uspjehe. Kako stoji u službenom rasporedu, već sutra, dakle 5.12. Metkovke bio trebale otputovati u Sinj i odraditi utakmici iz 6.kola, a onda 12.prosinca trebale bi otputovati u Dugi Rat i odigrati utakmicu iz 4.kola s Orkanom.

Zaista, pred našim rukometašicama dosta je teško razdoblje, nadamo se i uspješno.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije