Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

SRBIJA - HRVATSKA

Srna: “Ostati hladne glave”

Objavljeno prije

srb-hrvSrbija i Hrvatska odigrat će na stadionu Crvene zvezde novi dvoboj u sklopu kvalifikacija za svjetsku smotru, a na novinarska je pitanja uoči utakmice odgovarao i Darijo Srna, piše HNS.

“Očekujem agresivnu Srbiju od prve minute, s obzirom da u momčadi ima vrlo kvalitetne igrače i da je vodi dobar trener”, najavio je kapetan nacionalne selekcije.

U zagrebačkom je okršaju Hrvatska slavila 2:0. “Ovoga će puta pritisak domaćeg terena biti na Srbiji, a to nije lako. Iskusili smo ga u Zagrebu, kada smo bili psihički vrlo iscrpljeni”, istaknuo je Darijo Srna.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

“Hrvatska zato mora ostati hladne glave”, rekao je, “i čekati svoju priliku”.

U taboru Štimčevih izabranika u srijedu je došlo do jedne promjene u kadru, umjesto ozlijeđenog Ivana Strinića pozvan je Igor Bubnjić. U kvalifikacijskoj skupini u kojoj nastupa i Hrvatska u petak igraju još Škotska i Belgija te Makedonija i Wales.

GALA HOME 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije