Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

KONAČNO SJAJNE VIJESTI O RUKOMETU U METKOVIĆU

Rukometni klubovi ujedinjeni u RK Metković – Mehanika, predsjednik uprave Stanko Vidović

Objavljeno prije

Rukometni klubovi iz Metkovića i njihovi rukometaši, treneri, uprave i sponzori postigli su u prošlosti sjajne rezultate, a rukomet je postao zaštitni znak sporta u gradu na Neretvi. Nažalost, u posljednjih nekoliko godina organizacijska pitanja opterećivala su ali i sputavala još kvalitetniji razvoj rukometa i odgoj mladih igrača, ali i reprezentativaca kao što je bilo nekada.

U petak navečer, konačno je došao kraj nesporazumima, prevladali su razum, prijateljstvo i suradnički odnosi, što su preduvjeti za nesmetan razvoj toga lokalnoga ali trofejnoga sporta. Vodstva dvaju klubova RK Metkovića 1963 i RK Metković Škola rukometa dogovorili su konačno ujedinjenje i zajednički put u bolju rukometnu budućnost.

Skupštini ujedinjenja nazočilo je više od 40 rukometnih radnika među kojima iz RK Metković ŠR (među ostalima) Stanko Vidović i Mario Obradović, te iz Metković 1963 Jurica Volarević i Filip Romić, a nazočili su također i gradonačelnik Dalibor Milan koji je bio i glavni inicijator održavanja skupštine ujedinjenja te njegov zamjenik Raič.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Ponovimo, na skupštini je donesena odluka da se ujedinjuju RK Metković ŠR i RK Metković 1963, kao i odluka o imenu novog kluba RK Metković – Mehanika, koji će u budućnosti djelovati  s tim imenom.

Napomenimo da su zapravo ujedinjene sve uzrasne kategorije, te da će Metković 1963 i dalje nastupati u Prvoj HRL.

Sveznalica 7400xXpx

Za predsjednika Uprave izabran je Stanko Vidović, za njegova zamjenika Klaudio Volarević. Članovi Upravnog odbora su: Mario Obradović, Ivica Obrvan (Čango), Joško Jukić, Drago Bokan i Marijo Majić, a za članove Nadzornog odbora Nikola Veraja, Igor Volarević i Sanda Tomić.

U sljedećem razdoblju ponovno će se održati klupska skupština na kojoj će se definirati brojna pitanja i trasirati putovi razvoja kluba i rukometa u Metkoviću. To podrazumijeva da će nova uprava sačiniti i program rada sa svim uzrastima u klubu, imenovati trenere ili voditelje, te niz drugih mjera za nove izazove u toj gradskoj sportskoj grani.

Značajke ujedinjenja su višestruke, a prije svega odnose se na smanjenje troškova rada, bolje korištenje kapaciteta za treniranje ili vježbanje, maksimalno koririštenje stručnih potencijala u gradu te na niz drugih pozitivnih rješenja i aktivnosti.

Nakon ovog događaja preostaje samo čestitati svim sudionicima ove povijesne skupštine, rukometnim radnicima i gradonačelniku Daliboru Milanu koji je ujedinjenje zagovarao od početka svoga mandata. 

Piše: Pero Jakić/Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije