Ostanimo u kontaktu

PRVA RUKOMETNA LIGA JUG

RK Metković Mehanika najavljuje povratak na parket, u subotu dočekuju RK Balić-Metličić

Objavljeno prije

Nakon dvije odgođene utakmice za redom najavljujemo povratak prvenstvenom natjecanju 1. HRL jug. U Gradskoj sportskoj dvorani Metković u subotu u 19 sati održat će se utakmica iz među RK Balić i Metličić i domaćina RK Metković-Mehanika.

Obzirom na trenutnu situaciju vezanu uz koronavirus utakmica će se održati bez gledatelja. Kako bi smo zaštitili jedni druge, a opet uživali u rukometu za sve ljubitelje toga sporta utakmica će se prenositi putem Facebook stranice kluba Rukometni klub Metković-Mehanika i instagram profila rk_metkovic.

Uoči utakmice Josip Ćavar:

– Unatoč situaciji s koronom te određenim slučajevima samoizolacije bilo je na određeni način teže ekipno raditi treninge. Kao sportaši svi dobro znamo da se kvalitetno trenirati mora, ali zdravlje se uvijek nalazi na prvom mjestu tako da je naš pristup po pitanju toga bio vrlo ozbiljan. Nakon izgubljene utakmice u Zadru, gdje smo jednostavno bili manje prisutni u obrambenom djelu te koncentraciji u napadu,treba nam odskočna daska u obliku nove pobjede. Dolazi nam mlada ekipa koja igra brz rukomet tako da se moramo fokusirati na našu igru,biti solidarni i čvrsti u obrani sa minimalnim greškama u napadu ako želimo pobjediti ovu utakmicu. Što se mene tiče imao sam problem na trenigu sa zglobom,sutra će trebati vidjeti na zagrijavanju kako će zglob reagirati,ali u principu trebalo bi sve bit u redu.

– Nakon što smo izašli iz izolacije dolazi nam novi prvenstveni susret sa ekipom RK Balić i Metličić u subotu u 19 sati. Svi smo zdravi, uvjeren sam da će momci dati sve od sebe iako nismo cijelo vrijeme bili u mogućnosti održavati redovne treninge. Bez obzira što nećemo moći računati na podršku publike vjerujem u pozitivan ishod, – izjavio je trener prve momčadi Filip Romić.

PRVA BOĆARSKA LIGA JUG

Boćari Metkovića nekompletni doživili poraz u Otoku

Objavljeno prije

Autor

Boćari Metkovića na ljestvici 1.HBL Jug ostali su u vrhu, ali i dalje raspolažu s 9 bodova. U subotu su gostovali u Otoku kod Sinja i izgubili, 15:11.

Osnovni razlog gubitka (vrlo važnih bodova) svakako je izostanak nekolicine igrača zbog bolesti ili drugih razloga, a među ostalim Vidovića i Grbića.

U zadnje tri discipline Metkovci su bili vrlo blizu pobjede, makar u jednoj disciplini koja bi donijela neodlučeno.

Nažalost, minimalnim omjerom izgubili su sve tri discipline, pa su ostali bez pozitivnog rezultata. Međutim, metkovski boćarski znalci sigurno će u budućem razdoblju nadomjestiti gubitak bodova u Sinjskoj krajini.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije