Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

EKIPA, A NE KLUB!

Prvotimci ONK Metković prigodno zahvalili svome, sad već skoro bivšem predsjedniku Ivici Kalebu – Rafi

Objavljeno prije

Seniori ONK Metković su iskoristili priliku pred početak županijskog derbija sa Slavenom kako bi se oprostili od svoga, sad već skoro bivšeg predsjednika Ivice Kaleba – Rafe. Tom prilikom su mu uručili prigodne poklone, a cijeli trenutak je ovjekovječen i zajedničkom fotografijom.

Podsjetimo, Ivica Kaleb – Rafo je na čelu našeg županijskog prvoligaša ONK Metković proveo posljednja dva mandata, u kojima Klub bilježi znatan napredak, kako na sportskom tako i na infrastrukturnom planu. Više detalja o tome pročitajte u kolektivnom priopćenju, a nama je danas kratko otkrio:

– Odlazim, što zbog privatnih, tako i poslovnih obaveza, jer ako želite imati rezultate toj se funkciji morate posvetiti u potpunosti. A sad kada već neću imati vremena za to, želim da je obavlja netko tko može. Uvijek se može više, ali mislim da sam u svoja dva mandata dao značajan doprinos Klubu, – rekao je Kaleb za Metković NEWS.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Kako doznajemo od tajnika kluba Marina Jelčića – Mare, Izborna skupština bi se trebala održati kroz ožujak. Postoje ozbiljni kandidati i Klub nastavlja na stabilnim nogama. Sve će uskoro biti poznato široj javnosti.

Donosimo nekoliko fotografija s ‘oproštajke’ na Igralištu ONK Metković.

RENT-A-CAR M 740

ČETVRTI PUT ZAREDOM PRVAKINJA HRVATSKE

Župan Dobroslavić primio košarkašice ŽKK Ragusa

Objavljeno prije

Župan Nikola Dobroslavić i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Jelena Dadić Račić u srijedu su primili aktualne prvakinje Hrvatske – košarkašice ŽKK Ragusa, kao i predstavnike stručnog stožera i Uprave kluba.

Župan Dobroslavić čestitao je uspješnim košarkašicama na obrani naslova prvakinja.

– Četiri puta zaredom biti na samom vrhu u Hrvatskoj zaista je za svaku pohvalu. Svjesni smo da to iziskuje i puno odricanja, truda i zalaganja i ja vam na tome čestitam, – poručio je župan te čestitke uputio i trenericama, kao i Upravi kluba na kontinuiranoj podršci.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Podsjetimo, Ženski košarkaški klub Ragusa u sezoni za nama obranio je četvrti put zaredom titulu prvakinja Hrvatske. Šesti je ovo trofej za uspješne dubrovačke košarkašice u posljednje četiri godine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije