Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

ŽUPANIJSKI DERBI 12.KOLA 1.ŽNL DN

ONK Metković slavio protiv Slavena, zgoditkom Ivana Šutala

Objavljeno prije

Igrači ONK Metković su svome predsjedniku na odlasku, Ivici Kalebu danas uručili još jedan poklon, u županijskom derbiju 12. kola 1.ŽNL DN su pobijedili vodeći Slaven s 1:0 (0:0) te tako smanjili bodovnu razliku na minus pet zaostatka.

U prvom dijelu Slave opasniji, s nekoliko izglednih prilika su zaprijetili vratima Metkovaca, međutim siguran je na golu bio vratar Družijanić. U drugom dijelu trener ONK Metkovića Tomislav Plećaš radi izmjene koje su urodile plodom u 73. minuti kada jedini zgoditak na susretu postiže Ivan Šutalo.

ONK Metković je danas zaigrao u sastavu: Družijanić (v), Batinović, Plećaš (c), L. Borovac, D. BatinovićN. Jelčić (do ’90+’2), Kežić, Medak, Sokol (do ’61) – Popović (do ’83), Antunović (do ’46). Na kupi su bili: Jakić (od ’90+’2), Kordić (0d ’83), Kozina, Šutalo (0d ’46), Marević (0d ’61), Ereš, Mioč. Trener Tomislav Plećaš.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Pogled na prvenstvenu ljestvicu 1.ŽNL Dubrovačko-neretvanske

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

 

NERETVANSKA LAĐA PONOVNO NA VOGALONGI

UL sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na regati tradicijskih plovila u Veneciji

Objavljeno prije

Udruga lađara sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na Vogalongi od 17. do 19. svibnja 2024. te tako četvrti put predstavlja neretvansku lađu na najpoznatijoj regati tradicijskih plovila u Veneciji.

– Ove je godine ULSIM u suradnji s Framom Metković, Goranom Matićem i Marijom Tomić Veraja odlučila uz promociju neretvanske lađe promovirati i kulturu kazališta zahvaljujući našim gimnazijalcima i framašima koji će u Veneciji na Campu San Polo izvesti svoju predstavu Pravilnik za brak čija je premijera bila u Metkoviću u prosincu 2023. godine. Ovom suradnjom nastojimo potaknuti očuvanje neretvanske baštine, lađe, i promovirati rad naših mladih framaša, učenika Gimnazije Metković, koji su svojim trudom i dobrovoljnim radom pridonijeli promociji kazališnog života našeg Grada.

Zahvaljujemo našim sponzorima te Ministarstvu vanjskih poslova i Hrvatskoj turističkoj zajednici koja je prepoznala naš rad i svojim donacijama omogućila nam odlazak u Veneciju, – rekao je predsjednik ULSIM, Dalibor Obradović.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije