Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

CRVENO-BIJELI NASTAVLJAJU BEZ RAFE

Ivica Kaleb nakon dva mandata odlazi s mjesta predsjednika ONK Metković

Objavljeno prije

Ivica Kaleb Rafo odlazi s mjesta predsjednika ONK Metković, objavili su to iz crveno-bijeli putem svojih stranica. Prenosimo priopćenje.

Danas simbolično na datum treći trećeg obavještavamo sve ljubitelje ONK Metkovića da nakon dva mandata na mjestu predsjednika našeg kluba neće doći do produženja i trećeg mandata našeg svima poznatog Ivice Kaleba Rafe.

Naime, zbog poslovnih obaveza (ali stvarno) naš Rafo nije u mogućnosti i dalje biti čelni čovjek našeg kluba te se na vrlo iskren, pošten i korektan način zahvalio svim igračima, trenerima, kolegama iz Uprave, navijačima te ostalim prijateljima i djelatnicima kluba na uspješnoj suradnji u prošlosti. Iako više neće biti prvi čovjek kluba Rafo se stavio na raspolaganje da i dalje ostane u Upravi i na taj način i dalje pomaže rad kluba na čijem čelu je proveo proteklih osam godina života.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

No vratimo se na sami početak i 2015. godinu kada Ivica, inače naš čovjek, tu iz susjedstva, iz Zagrebačke, na nagovor dotadašnjeg predsjednika Željke Parmaća Parme dolazi u ONK Metković i postaje predsjednikom. Ubrzo nakon ustoličenja na mjesto predsjednika ONK Metković uz pomoć Grada Metkovića i donatora dobiva reflektore i na taj način osvjetljava glavno igralište što je bitno promijenilo i olakšalo rad kluba a posebno škole nogometa.

Nakon reflektora, klub također uz Grad ostvaruje značajne iskorake u infrastrukturi, od izgradnje dvije nove svlačionice za školu nogometa (te ih je sada ukupno četiri), obnavljanje jedne od prije, postavljanja semafora, postavljanja nadstrešnice ispred ulaza u klupske prostorije, izgradnje pomoćnog igrališta s umjetnom travom također osvjetljenog i od nedavno postavljanje automatskog navodnjavanja glavnog terena.

RENT-A-CAR M 740

U organizacijskom smislu također se može istaknuti izniman napredak u proteklih osam godina. Financijski je klub stabilan već godinama, uredno izvršava sve svoje obaveze i nema dugovanja zbog jednostavnog načina funkcioniranja “pokrij se koliko si dug”. Posebna priča je sportski segment u kojem su za mandata Ivice Kaleba ostvareni najveći uspjesi kluba u povijesti, dvije uzastopne titule prvaka 1. ŽNL DN, a nažalost malo sportske sreće je nedostajalo da se i kvalificira u veći rang. Klupska škola nogometa danas broji preko 200 članova s kojima svakodnevno radi 10 licenciranih trenera te se klub s dvije kategorije natječe u 2. NL HNS Središta Split dok ostale klupske kategorije sudjeluju u natjecanjima u organizaciji ŽNS Dubrovačko-neretvanskog.

Zbog svega navedenog zaista se može reći da je klub u mandatima Ivice Kaleba doživio cjelokupni procvat, ostvario svoje najveće sportske uspjehe, organizacijski dosegao možda i veći nivo od sadašnjeg u kojem se natječe te ono najvažnije, zalog za budućnost, izniman infrastrukturni razvoj.

Zbog svega navedenog jedino što se može nadodati je ono iskreno “HVALA NA SVEMU RAFO!”

Ivica Kaleb ❤️??????

NK NERETVA

Završeni radovi na uređenju svlačionica igrališta ‘Iza Vage’

Objavljeno prije

Radovi na uređenju seniorske svlačionice igrališta ‘Iza Vage’ uspješno su završeni, čime je ostvarena još jedna investicija u sportsku infrastrukturu Grada Metkovića, izvijestio je gradonačelnik Dalibor Milan.

Ovaj projekt ima za cilj stvoriti kvalitetnije uvjete za treniranje sportaša.

Obnova je obuhvatila širok spektar radova, uključujući stolarske radove, potpunu izmjenu instalacija vode i struje, postavljanje nove keramike, te zamjenu otvora i sanitarija.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Ukupna vrijednost projekta iznosi približno 43 tisuće eura bez PDV-a. Investitor je Ustanova za kulturu i sport Metković, dok je financiranje osigurao Grad Metković.

– Ovaj projekt predstavlja značajan korak naprijed u razvoju sportske infrastrukture, omogućujući sportašima bolje uvjete za treninge i natjecanja, – poručio je Milan.

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije