Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ZAVRŠENO PRVENSTVO

Pobjedom protiv Trogira trener Filip Romić se oprostio od Metković Mehanike

Objavljeno prije

U zadnjem kolu prvenstva pobjedom protiv RK Trogir trener Filip Romić oprostio se od RK Metković Mehanike.

– Izvrsna utakmica za oproštaj od seniorske ekipe. Od samog početka momci su bili izrazito borbeni, koncentrirani te smo zasluženo pobijedili prvaka lige kojem čestitamo na ulasku u viši rang natjecanja. Vjerujem da će moji momci pod vodstvom kapetana Antonia Cvitanovića i novog stratega Željke Čaglja uspjeti odvesti ekipu gdje nam je i mjesto, u najviši rang natjecanja, – rekao je trener Filip Romić.

Metković Mehanika je prvenstvo završila kao petoplasirana ekipa, a današnju utakmicu je pobijedila s dva pogotka razlike 23:21.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U-GYM BUDUĆNOST METKOVSKOG SPORTA

Rukometaši Metković Mehanike zadovoljni pripremama u Ultimate Sports Gymu

“Pogođen je taj moment, kod nove teretane, novih igrača, sa novim trenerom prve momčadi i dobivena je jedna sinergija koja će jamčiti rezultat u Premijer ligi.”

Objavljeno prije

Rukometaši Metković Mehanike pripreme za predstojeću premijerligašku sezonu odrađuju u Ultimate Sports Gymu, body clubu koji je zasigurno budućnost metkovskog sporta.

Nakon dva tjedna priprema u U-Gymu rukometaši imaju samo riječi hvale, a oni pristigli iz drugih sredina ističu da se ni u većim gradovima nisu susretali s bolje opremljenim prostorijama za vježbanje.

Suradnjom sa U-Gymom zadovoljan je i predsjednik RK Metković Mehanika, Nikola Veraja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Teretana U-Gym se nameće kao najprihvatljivije rješenje. Radi se isključivo jutri, u CrossFit prostoriji i u grupi. Također, djelatnik teretane, naš rukometaš, diplomirani kineziolog Branimir Vučković je novi kondicijski trener i prema informacijama koje do sad imamo od igrača radi se o super dobroj kombinaciji. Znači, pogođen je taj moment, kod nove teretane, novih igrača, sa novim trenerom prve momčadi, i dobivena je jedna sinergija koja će jamčiti rezultat u Premijer ligi, – uvjeren je Veraja.

Podsjetimo, od ovog proljeća i novoopremnljene CrossFit prostorije, U-Gym se sa svojim sadržajima smjestio preko tri kata ‘Volare’ zgrade. Bilo da je riječ o teretani, fitnesu, crossfitu, ili nekom drugom sadržaju poput pilatesa, fizioterapije il’ pak finske saune, stručno osoblje, treneri i fizioterapeuti  U-Gyma su Vam uvijek na usluzi.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije