Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

RK METKOVIĆ MEHANIKA DOBIVA ŠEST NOVIH SPONZORA

Održana redovna izvještajna skupština rukometnog prvoligaša Metković Mehanike

Objavljeno prije

Foto: Iva Svaguša

U demokratskom ozračju i sukladno naraslom rukometnom optimizmu u Metkoviću je održana redovna izvještajna skupština prvoligaša RK Metković Mehanika na kojoj  je nazočne pozdravio predsjednik Skupštine i uprave Nikola Veraja.

On je izvijestio i o rezultatima rada skupštine od 1.rujna 2020. godine do 31.kolovoza ove godine, dok je o stanju financija govorio predsjednik NO kluba, Ivica Brnas.

On je među ostalim istaknuo da je jednogodišnjem razdoblju RK Metković Mehanika ostvario prihod od 720 tisuća kuna, te da je u istom razdoblju vraćeno 135 tisuća kuna starog duga.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Predsjednik Nikola Veraja u svom je izvješću naglasio da je u spomenutom razdoblju završena financijska konsolidacija i ukupna stabilizacija kluba, temeljem čega su zacrtani i novi ciljevi za novo razdoblje.

Prema njegovim riječima u tijeku je završna faza potpisivanja 6 sponzorskih ugovora na rok od tri godine te da će se tako prikupiti oko 500 tisuća kuna za ostvarenje zacrtanih ciljeva.

Sveznalica 7400xXpx

Ti su ciljevi ulazak Metković Mehanike u Premijer ligu, unapređenje rada omladinskog pogona te školovanje trenera koji rade u klubu, a potom će uslijediti novi planovi za novo razdoblje.

Veraja je poručio da će se do konca ove godine održati nova skupština kluba i donijeti novi financijski plan za sljedeću godinu, ali i za naredne dvije godine, te da će uslijediti izmjene Statuta jer će klub, to je posve sigurno, mijenjati ime  s obzirom na nova sponzorstva, odnosno sponzore.

Sva izvješća klupskih čelnika jednoglasno su prihvaćena.

1. ŽNL DUBROVAČKO-NERETVANSKA

ONK Metković danas gostuje u Čibači kod NK Župa dubrovačka

NK Maestral gostuje kod NK Croatia u Gabrilima, a NK Gusar dočekuje NK Konavljanin

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Nogometaši ONK Metković u posljednjem kolu prvog dijela prvenstva 1. ŽNL Dubrovačko-neretvanske danas gostuju u Čibači kod NK Župa dubrovačka.

U prošlosezonskim susretima Župa dubrovačka je slavila u Metkoviću, a u Čibači su podijelili bodove. Na prvenstvenoj ljestvici Metković je šesti s 14, a Župa dubrovačka četvrta sa 16 bodova.

Utakmica 11. kola 1. ŽNL Dubrovačko-neretvanske počinje danas, 3. prosinca u 13,30 sati.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Također u 13,30 NK Maestral gostuje kod NK Croatia u Gabrilima, a NK Gusar dočekuje NK Konavljanin.

Donosimo pogled na prvenstvenu ljestvicu

Sveznalica 7400xXpx

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije