Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

DONOSIMO POBJEDNIKE PO KATEGORIJAMA

1. Memorijal ‘Stipe Vuletić’: BHC White Boys pobjednik u muškoj, a AKRP Zagreb u ženskoj kategoriji rukometa na pijesku

Objavljeno prije

Foto: Jure Zovko

Na Opuzenskom ušću ovog vikenda održan je prvi Memorijal ‘Stipe Vuletić’, turnir u rukometu na pijesku kojeg su organizirali prijatelji prerano preminulog Stipe s kojima je dugi niz godina igrao u BHC Zagreb i ostavio neizbrisiv trag.

Na turniru su nastupile 23 ekipe u pet dobnih skupina; 2012. godište (3 ekipe), 2008. i 2010. godište (5 ekipa), 2006 godište (3 ekipe), Seniorke (3 ekipe) i Seniori (9 ekipa).

U jakoj seniorskoj konkurenciji pobijedili su; u muškoj BHC White Boys, a u ženskoj AKRP Zagreb.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

SENIORI

Prvo mjesto osvojila je ekipa BHC White Boys, drogo AKRP Zagreb, a treće ekipa Psihijatrija. Medalje je uručila Sandra Čačić, izvršna direktorica AKRP Zagreb.

Sveznalica 7400xXpx

SENIORKE

Prvo mjesto osvojila je ekipa AKRP Zagreb, drogo BHC DK iz Slavonskog Broda, a treće RK Dalmatinka iz PločaMedalje je uručio Ivan Bjeliš, predsjednik RK Opuzen i predstavnik Općine Slivno, koja je uz Grad Opuzen i Konobu ‘Pod maslinom’ pokrovitelji turnira.

KATEGORIJA 2006. GODIŠTE

Prvo mjesto pripalo je ekipi J.J. Okocha, drogo RA Jerkovac, a treće RK Žolfa. Medalje je uručio Stjepan Babić, izbornik juniorske reprezentacije rukometa na pijesku.

Prvo mjesto osvojila je RA Jerkovac, drugo RK Opuzen 2 (dečki) i treće RK Opuzen 1 (cure).

KATEGORIJA 2008. GODIŠTE

Prvo mjesto osvojila je RA Jerkovac, drugo RK Opuzen 2 (dečki) i treće RK Opuzen 1 (cure). Medalje su uručili Oliver i Suzana Mušan, vlasnici Konobe ‘Pod maslinom‘.

KATEGORIJA 2010. GODIŠTE

U skupini pobjednik je RK Opuzen, a drugo mjesto pripalo je RA Jerkovac.

Medalje je dodijelio Tomislav Bjeliš, dopisni novinar Slobodne Dalmacije i Stipin suigrač iz mladosti.

NAJMLAĐA KATEGORIJA 2012. GODIŠTE (tri ekipe)

Rukometna akademija Jerkovac sa svoje tri ekipe nagrađena je u skupini 2012. godište. Medalje najmlađima uručio je Ivica Odak, tajnik Veteranskog rukometnog kluba Opuzen.

Na kraju je dodijeljena i nagrada za najboljeg vratara ‘To Asu’, što je bila Stipina najčešća uzrečica, a uručila ih je njegova supruga Mateja Vuletić. Nagradu za najboljeg vratara osvojio je Ivan Jugović iz AKRP Zagreb, dok je najbolja vratarka Gabriela Bajan iz RA Dejan Krtolica.

Na turniru je sudjelovala i Metković Mehanika  sa svoje tri ekipe, a posebno bi istaknuli generaciju 2004. godište koja je ostavila traga u jakoj seniorskoj konkurenciji puno iskusnijih igrača.

Organizacijski odbor turnira je zahvalio Opuzencu Goranu Šešelju na velikoj pomoći u samoj organizaciji turnira, iako Goran trenutno živi i djeluje u Irskoj.

Osim sportskih uspjeha i sjećanja na prerano preminulog Stipu Vuletića turnir je prošao u druženju sportskih prijatelja.

Foto: Jure Zovko

1. ŽNL - LIGA VETERANA

Veterani Neretve novu sezonu otvorili pobjedom protiv Konavljanina

Objavljeno prije

Veterani NK Neretva pobjedom su zakoračili u novu prvenstvenu sezonu u 1. ŽNL – Liga veterana, sinoć su u Metkoviću bolji bili od Veterana NK Konavljanin s rezultatom 4:0 (3:0).

Pogotke za Neretvu su postigli, prošlogodišnji prvi strijelac lige Mario Tutavac, koji i novu sezonu otvara furiozno, s tri komada u mreži gostiju iz Čilipa. Uz njega se u listu strijelaca u drugom poluvremenu upisao i Filip Majić te postavio konačnih 4:0 za Neretvu.

Sastav NK Neretva: 1 Antonio Kuran (v), 12 Zoran Bubalo (v), 00 Mile Bebić⁩, 4 ⁨Darko Zeljić, 5 Mišo Obradović⁩, 6 Tomislav Miletić, 7 Mario Gujinović, 8 Mario Galov, 9 Josip Galov, 13 Filip Majić, 19 Ivan Galov⁩, 20 Neven Majić, 21 Mario Tutavac, 22 Mile Jerković, 44 Darko Glavan, 77 Mislav Vučković, 12 Zoran Bubalo (C). Trener: Goran Galov.
Predstavnik kluba: Boris Galov.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Odgođeni susret 1. kola protiv HNK GOŠK Dubrovnik veteran 79 na rasporedu je u četvrtak, 7. prosinca u Gospinom polju u Dubrovniku.

1. ŽNL – Liga veterana – Lista strijelaca nakon 2. kola

Sveznalica 7400xXpx

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije