Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

KARATE KLUB METKOVIĆ

Ante Krstičević i Lina Šutić položili nova sudačka zvanja

Objavljeno prije

U nedjelju, 21.08.2022 u Splitu na Ispitnom sudačkom seminaru Sudačke komisije Hrvatskog karate saveza, dvoje sudaca Karate kluba Metković, Ante Krstičević i Lina Šutić položili su nova sudačka zvanja. Lina je položila prvo sudačko zvanje pomoćni Županijski sudac za kate i borbe, a Ante je položio novo zvanje glavnog Županijskog suca za borbe i kate.

Karate klub Metković ima 6 sudaca, Žderić, Jakić, Perić, Krstičević, Borovac i Šutić. Trenutno ih  četvero aktivno sudi. Polaganju je bio nazočan i Predsjednik Hrvatskog karate saveza gosp. Davor Cipek.

Sveznalica 7400xXpx

Karate klub Metković ulaže napore u svim segmentima karate sporta, pored sudačkog dijela, aktivno se radi i na trenerskom kadru, gdje imaju tri diplomirana trenera karatea i dva  kineziologa na raspolaganju u vođenju treninga, te programiranju i savjetovanju. U natjecateljskom dijelu nadaleko su poznati po kvaliteti natjecatelja u svim mlađim  uzrastima od dječaka/ca do ml.seniora/ki, koji osvajaju najviše državne i reprezentacijske medalje na Balkanskim prvenstvima, a ubrzo uprava kluba očekuje i Mihaljevićevu europsku ili svjetsku medalju.

Karate klub Metković vrši upis novih članova, te se možete upisati na više načina od on-line upisom na linku. Ili pozivom na broj 098 171 36 36, putem sms, whatsapp, vibera ili messengera.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

1.ŽNL DUBROVAČKO NERETVANSKA

ONK Metković podijelio bodove u Orebiću, Croatia prejaka za Maestral u Gabrilima, Gusaru remi sa Sokolom

Objavljeno prije

U subotu su odigrane pretposljednje utakmice prvog dijela sezone 1. ŽNL Dubrovačko-neretvanske. Od neretvanskih klubova ONK Metković je podijelio bodove na gostovanju u Orebiću, Maestral je izgubio od Croatie u Gabrilima, a Gusar na Jadranovu remizirao sa Sokolom.

Pogodak za vodstvo ONK Metkovića na Haštriću u 44. minuti je postigao Andrej Vidačković. U drugom dijelu domaći su propustili priliku za izjednačenje s bijele točke u 68′, da bi ipak u 88. minuti došli do boda.

Sveznalica 7400xXpx

ONK Metković – NK Orebić 1:1 (0:1)

Croatia Gabrile je na svom Sv.Martinu sasvim zasluženo došla do pobjede 4:0 sa trećeplasiranim Maestralom te ih preskočila na prvenstvenoj ljestvici.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Dva gola postigao je Tin Vidak (40′, 43′), a po jednog Luka Perak (46′) i Domagoj Ljubišić (80′)

NK Croatia – NK Maestral 4:0 (2:0)

U utakmici odigranoj na Jadranovu Gusar iz Komina je podijelio bodove sa ekipom Sokola.

NK Gusar – NK Sokol 1:1

Pogledajmo sve rezultate i prvenstvenu ljestvicu.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije