Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

2. KOLO, 3. HNL - JUG

Neretva želi pozitivan rezultat u Hrvacama

Objavljeno prije

NK Neretva, trener Goran Galov

Zahuktava se prvenstvo u 3. HNL – Jug, u natjecanju gdje se godinama igra dobar nogomet. Kako u drugom dijelu prvenstva mnoge momčadi žele sačuvati status trećeligaša do bodova se sve teže dolazi, pa klubovi već u prvom dijelu žele što više pobjeđivati.

Nakon osvojenog boda u susretu s Kamenom (0:0) u prvom kolu u Metkoviću, Neretva u subotu igra u Hrvacama, s momčadi koja je s 2:1 poražena u Opuzenu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Radi se o iskusnoj i ambicioznoj momčadi koja puca na sam vrh ljestvice i u kojoj igra više iskusnih igrača iz sinjskog kraja i okolice.

O izgledima svoje momčadi trener Goran Galov kaže:

Sveznalica 7400xXpx

– Protiv Kamena smo bili nadmoćniji ali je nedostajala rana realizacija odnosno gol u prvi 15 minuta. Jasno je da smo marljivo radili na otklanjanju uzroka lošije realizacije te se nadam da će se rezultati pristupa i našega rada ubrzo vidjeti. Ponovit ću, imamo velik izbor igrača i kvalitetnu momčad. Radimo kako najbolje možemo i ne bojim se nastavka prvenstva. Svi igrači daju svoj doprinos radu i podizanju kvalitete naše igre. Jasno, protiv Kamena nedostajao je kapetan Batinović s kojim bi u sastavu naša igra bila brža i opasnija za suparnika. Očekujemo ga u četvrtom kolu. Što se Hrvaca tiče mogu reći da se radi o vrlo dobrom sastavu koji zna što hoće i koji njeguje pravu igru. Međutim, mi se, iako smo gosti, nećemo samo braniti. Pokušat ćemo igrati do gola i za gol, jer samo golovi donose bodove. Očekujem pozitivan rezultat, pa makar to bilo i neodlučeno, – zaključio je Galov.

Na svu sreću trener neće imati problema oko sastava. Svi igrači su zdravi i sposobni za igru, a pravo nastupa stekli su novi igrač Ajkunić i povratnik iz Cibalie Mate Crnčević.

Dodajmo da će Jadran LP na svom terenu igrati s Junakom, a nakon prodora među 32 najbolja kluba u Kupu Hrvatske i briljantne pobjede od 6:1 u Imotskom.

Opuzenski Neretvanac je protiv Hrvaca izborio tri boda, a u drugom kolu putuje u Blato na noge Zmaju. Prognoze da bi Neretvanac mogao i pobijediti nisu daleko od realnosti.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije