Ostanimo u kontaktu

NERETVA PORAZILA AGRAM USRED ZAGREBA

Golem uspjeh ŽNK Neretva u susretu s Agramom

Objavljeno prije

Nogometašice Neretve priredile su ugodno iznenađenje svojim navijačima i prijateljima u Metkoviću, pobjedom u susretu sa Agramom usred Zagreba.

Tijekom cijelog susreta Metkovke su bile posve ravnopravan takmac a u nekim trenucima imale su i više od igre.

Potaknute odličnim taktičkim zamislima ali i vrlo dobrom pripremom na treninzima od strane svog trenera Ante Markote, djevojke s Neretve maksimalno su se trudile i uspjele dohvatiti pobjedu tešku 3 boda, pa ih sada imaju ukupno šest. Osim toga nadomjestile su pobjedom u gostima neočekivan poraz na svom terenu u srazu s Donatom.

Od samog početka vidjelo se da će Neretva imati svoj dan. Dobrim rasporedom u obrani djevojke su otklanjale početne pokušaje Zagrepčanki, a kako je utakmica odmicala, Neretva je preuzimala inicijativu.

Već u 15. minuti raspoložena Marija Herceg postigla je pogodak za vodstvo 0d 0:1 ! Potom su uslijedili pokušaji Agrama za poravnanjem, ali i vrlo dobra igra Neretve u obrani u kojoj je Nina Mijoč morala igrati stopera, i to vrlo dobro, i u kojoj je Jelena Kešina bila veliki oslonac svojim suigračicama. Isticala se Jela sjajnim obranama i u prvom i u drugom dijelu, ali u 42. minuti domaće su poravnale na 1:1 i s tim rezultatom ekipe su otišle na odmor.

I onda u 52. minuti Marija Herceg pokazuje po drugi put svoje znanje i preciznost. Smišljenu akciju Neretvinog napada pretvorila je sjajnim udarcem u novo vodstvo, 1:2, a pokazalo se, i za pobjedu.

Do kraja su igračice Agrama nekoliko puta ozbiljno ugrozile vratarku Neretve, ali golova više nije bilo. Na kraju Metkovke su na središtu igrališta potrčale jedna drugoj u zagrljaj, slaveći pobjedu i zahvaljujući stručnom stožeru. To je inače bila prva pobjeda Neretve u susretima s Agramom u Zagrebu. Svaka čast djevojke, imate pravo na dupli sok !

Agram – Neretva 1:2 (1:1)

PRVA BOĆARSKA LIGA JUG

Boćari Metkovića nekompletni doživili poraz u Otoku

Objavljeno prije

Autor

Boćari Metkovića na ljestvici 1.HBL Jug ostali su u vrhu, ali i dalje raspolažu s 9 bodova. U subotu su gostovali u Otoku kod Sinja i izgubili, 15:11.

Osnovni razlog gubitka (vrlo važnih bodova) svakako je izostanak nekolicine igrača zbog bolesti ili drugih razloga, a među ostalim Vidovića i Grbića.

U zadnje tri discipline Metkovci su bili vrlo blizu pobjede, makar u jednoj disciplini koja bi donijela neodlučeno.

Nažalost, minimalnim omjerom izgubili su sve tri discipline, pa su ostali bez pozitivnog rezultata. Međutim, metkovski boćarski znalci sigurno će u budućem razdoblju nadomjestiti gubitak bodova u Sinjskoj krajini.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije