Ostanimo u kontaktu

KARATE KLUB 'KNEZ DOMAGOJ'

Na prvom ovogodišnjem nastupu osvojena jedna zlatna, jedna srebrna i četiri brončane medalje

Objavljeno prije

Danas je Karate klub ‘Knez Domagoj’ nastupio na prvom kolu karate lige Regije Hercegovina koje se održavalo u Ljubuškom. Natjecatelji su iskazali svoje znanje i natjecateljski duh vrativši se s ukupno 6 medalja.

U borbama zlatnu medalju (prvo mjesto) za svoj klub osvojila je Erika Vasilj, srebrnu medalju (drugo mjesto) je Lucija Plećaš, brončane medalje (treća mjesta) osvojili su Jelena Lazarević, Bruno Nižić i Lucija Plećaš-Lulu, a klub su u borbama još uspješno predstavljali Matej Kljusurić i Dean Knežić.

U katama brončanu medalju za svoj klub ponijela je Petra Ivanković, a još su uspješno nastupili Jakov Zovko, Lucija Bebić, Judita Batinović i Jelena Lazarević.

Klubu je ovo prvi ovogodišnji nastup te su postignuti odlični rezultati, a svim natjecateljima čestitamo na postignutom uspjehu te se nadamo uspješnim rezultatima i na daljnjim natjecanjima.

Izvor: Karate klub ‘Knez Domagoj’

PRVENSTVO SE PRIVODI KRAJU

ŽNK Neretva počela s treninzima

Objavljeno prije

Na glavnom nogometnom travnjaku sreli smo seniorke ŽNK Neretva koje su počele s treninzima za nastavak prvenstva, iako još uvijek nije poznato u kojem obliku će se ono privest kraju.

Kakva god odluka Saveza bila, o kojoj ćemo zasigurno u narednim objavama, cure su se okupile i spremno će dočekati svoje preostale susrete.

Napravili smo nekoliko fotografija…

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije