Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MALONOGOMETNI TURNIR NA KLADI

Na Kladi slavili ‘Stari đuniori’, najbolji igrač turnira Ivan Grbavac

Objavljeno prije

Ekipa Stari đuniori pobjednik je drugog izdanja Malonogometnog turnira na Kladi.

Oni su u finalu pobijedili ekipu Doko Građenje, a u utakmici za treće mjesto slavila je ekipa SunSet Neum. Najbolji igrač turnira je Ivan Grbavac, najbolji strijelac Tomo Jelavić, a najboljim vratarom proglašen je Vjeko Raos.

Nagrade i medalje najboljim ekipama dodijelio je predsjednik Sportske zajednice grada Metkovića te predstavnik Grada Metkovića Ante Zovko, a najboljem vrataru, Zoran Bubalo. Nekadašnji vratar Raosu je poklonio i golmanske rukavice.

BK METKOVIĆ - BK BISTON

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u Boćarski dom Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Boćari Metkovića zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede te ih pozivaju i ove subote kada u Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Objavljeno prije

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u sklopu 8. kola boćarske Super lige Hrvatske u subotu u Boćarski dom Metković stiže BK Biston.

Ekipa iz Baške Vode je dvije godine za redom prvak Hrvatske i u Metković stiže predvođena svjetskim prvacima braćom Marinom i Perom Ćubela. Ali i naše ‘momke’ se nešto pita, stoga vjerujemo da je pred nama prava poslastica za ljubitelje boćanja.

Biston je trenutno na drugoj poziciji prvenstvene tablice sa uknjiženih 15 bodova, dok je Metković na četvrtoj sa 12 bodova. Ukratko, ako boćari Metkovića pobijede u ovom susretu tada će se bodovno izjednačit s Bistonom.

Boćari Metkovića, ovom prilikom prije svega zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede u susretu s Istrijanima te ih pozivaju i ove subote da ih podrže u što većem broju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Boćarski dom Metković, subota, 4. veljače u 15 sati.

Tablica boćarske Super lige Hrvatske, nakon 7. kola

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije