Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

PRVA PRIPREMNA UTAKMICA

Metković Mehanika bolja od Izviđača iz Ljubuškog

Objavljeno prije

ODLIČNA PREDSTAVA NERETVE

Neretva dva puta vodila, ali Zadar pokazao zašto je lider prvenstva

Šteta! Neretva je dva puta vodila (Raguž i Ćavar), ali na je kraju Zadar pokazao zašto je lider prvenstva 3.NL Jug

Objavljeno prije

Foto: Print Screen Video - You Tube

Odlična predstava nogometaša Neretve u današnjem susretu 17. kola 3.NL jug kod lidera prvenstva u Zadru. ‘Žuti’ su u dva navrata vodili ali na kraju ostali bez bodova, Zadar je slavio s 3:2 (1:1)

Odabranici trenera Gorana Galova odigrali su odličnu utakmicu danas u Zadru kod istoimenog domaćina. Neretva je dva puta povela ali Zadar se vraćao i na kraju u sudačkoj nadoknadi matirao ‘Žute’.

Neretva prva dolazi do vodstva, u sudačkoj nadoknadi prvog dijela za vodstvo 0:1 pogađa Antonio Raguž (45’+1). Domaćin radi pritisak, i samo dvije minute kasnije preko Brune Grgića (45’+3) poravnava i na odmor se odlazi s 1:1.

TASLAK 740xXXX

U nastavku novo vodstvo Neretve. Igrala se 56. minuta, gužvu u šesnaestercu odlično koristi Fran Ćavar i Neretvu dovodi u novo vodstvo 1:2.

Nakon toga Neretva se povukla a Zadar radi pritisak. Igra domaćina urodila je plodom u 77. minuti kada poravnavaju preko Domagoja Muića na 2:2.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

I kada se pomislilo da bi bod mogao put Neretve, u sudačkoj nadoknadi stiže hladan tuš. Pritisak domaćina se isplatio, preko Mihovila Šutala (90’+2) postavlja konačnih Zadar – Neretva 3:2.

Susret se mogao pratiti uživo preko YouTube-a na linku.

Sveznalica 7400xXpx

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije