Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PRED NAMA JE 'TJEDAN LAĐE U NERETVI'

25. MARATON LAĐA: Preko 600 lađara i lađarica u borbi za Štit kneza Domagoja

Objavljeno prije

Na današnjoj konferenciji za medije predsjednik Udruge lađara Neretve Luka Oršulić iznio je program nadolazećih maratonskih događanja pod nazivom “Tjedan lađe u Neretvi”.

Program će započeti u srijedu, 10. kolovoza s brzinskim utrkama – KUP SLOBODNE DALMACIJE u Opuzenu s početkom od 17 sati gdje će sve ekipe pokušati ostvariti što bolju poziciju za start Maratona lađa.

U četvrtak 11. kolovoza od 18,30 sati na rasporedu je ženski Maraton lađa na relaciji Metković – Opuzen gdje sudjeluje 11 ženskih lađarskih ekipa, nakon završetka maratona u Opuzenu slijedi svečana dodjela nagrada i zabava u organizaciji grada Opuzena.

Petak 12.kolovoza s početkom od 18 sati u gradskom parku u Metkoviću DANI SLAVONIJE I BARANJE NA NERETVI.
U petak će nam se predstaviti Osječko-baranjska županija sa svojim običajima, kulturom, hranom s domaćih OPG-ova. Ova manifestacija prerasta u tradiciju gdje je cilj da se cijela Hrvatska prezentira kroz Neretvu tako da svake godine druga županija prezentira svoj kraj.
Pozivamo Vas sve u petak u gradski park u Metkoviću na festival dobre hrane i pića uz muziku uživo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

SUBOTA 13. KOLOVOZA DAN ZA KOJI ŽIVI NERETVA

U subotu lađare očekuje kruna cijele godine, spektakl 25. Maratona lađa na Neretvi s početkom u 17 sati u izravnom TV prijenosu na HRT 2. Na cilju u Pločama po završetku Maratona lađa i svečanog proglašenja pobjednika slijedi koncert Daleke obale i Jure Stublića u organizaciji grada Ploča.

Pozivamo sve Vas da svojim dolaskom na ova lađarska događanja pružite podršku svim lađarskim ekipama te da pošaljemo jednu poruku zajedništva i prijateljstva prema cijeloj Hrvatskoj.

ŠKOLA BICIKLIZMA ZA DJECU I ODRASLE

Biciklistički Klub Metković počinje s upisom novih članova

Objavljeno prije

Biciklistički Klub Metković započinje s upisom novih članova te poziva sve sve zaljubljenike vožnje biciklom i boravka u prirodi da im se pridruže.

– Ove godine pod nazivom ‘Škola biciklizma‘ pozivamo sve ljubitelje vožnje biciklom i boravka u prirodi da nam se pridruže. Pripremili smo za svakoga po nešto, od rekreativnih vožnji, druženja, izleta do treninga i odlazaka na natjecanja.

Kao i dosadašnjih godina posebni naglasak stavljamo na  djecu  i njihov razvoj, tako da smo u suradnji s drugim Klubovima i iskusnim trenerima pripremili razne motoričke i razvojne treninge, biciklističke treninge, interaktivne radionice. Uz igru i zabavu im želimo približiti biciklizam kao sport, te zdrav način življenja i odrastanja. Dobna granica za upis djece je 2018.g. i stariji
Naravno nismo zaboravili ni one starije koje očekuje puno druženja, zanimljivih rekreativnih i natjecateljskih događaja. Jednostavno ako volite uživati u prirodi na dva kotača Biciklistički Klub Metković je idealan za vas.

Kao član Biciklistički Klub Metković očekuje vas dosta povlastica. Besplatni servisi vaših bicikla, popusti kod kupnje bicikla, opreme i dijelova su samo od nekih.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ako želite biti dio naše male obitelji slobodno nas za više informacija kontaktirajte putem naše FB stranice ili na  mob. 099 825 6646

Možda jesmo mali Klub, ali želimo raditi velike stvari. Krenite s nama u avanturu na 2 kotača, – pozivaju iz BK Metković.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije