Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

UMA METKOVIĆ

MNK Komarna Villa Bili osvojio dvostruku krunu, dodijeljene nagrade i priznanja najboljim pojedincima i ekipama

Objavljeno prije

ponedjeljak, 6. svibnja u finalu Liga kupa igrali su prošlogodišnji prvak i osvajač super kupa AMNK Opuzen te novi ovogodišnji prvak lige MNK Komarna Villa Bili. Pobjednik Liga kupa je ekipa MNK Komarna Villa Bili koja je slavila rezultatom 3:0 tako da je ekipa osvojila dvostruku krunu.

Prije finalne utakmice odigrana je revijalna utakmica, a igrali su selekcija igrača iz lige s lijeve strane Neretve i selekcija igrača iz lige s desne strane Neretve. Selekcija lijeve strane Neretve pobijedila je rezultatom 7:4.

Uručene su nagrade i priznanja najboljim pojedincima i ekipama. Tako je za najboljeg igrača proglašen Nedjeljko Kaleb iz MNK Škrapa, Momići, za najboljeg vratara Drago Bezer iz MNK Sv. Roko, Podrujnica, a za najboljeg strijelca proglašen je Dinko Vištica iz MNK MliništeMNK Prud je dobio nagradu za fair play.

Čestitamo MNK Komarna Villa Bili na osvajanju dvostruke krune te svim ekipama i pojedincima na uručenim priznanjima.

 

METKOVIĆ MEHANIKA SVE SPREMNIJA OČEKUJE NOVO PRVENSTVO

Trener Željko Čagalj: Na Cetinju smo odigrali dobru utakmicu

Objavljeno prije

Autor

Trener Metković Mehanike Željko Čagalj u nedjelju nam je u razgovoru potvrdio da je zadovoljan pripremnom (trening) utakmicom svoje momčadi s jednom od najboljih crnogorskih momčadi, Lovćenom na Cetinju.

Krajnji rezultat tog susreta, kako smo već pisali, glasio je 24:24, a o svemu nam je prof. Čagalj rekao:

– Čujte, bližimo se početku prvenstva, a ostala su nam dva tjedna. Zadovoljan sam prikazanom igrom naših igrača, posebno što se napada tiče. Čini mi se da smo dobili jednu širinu, a vanjski igrači su odigrali jako dobro. Osobno, vidim pomake u našoj igri i radujem se svim novim poboljšanjima. Držim da smo spremni za ovaj dio priprema, ali i za početak natjecanja. Na Cetinju nismo imali Marina Marića, Kristijana Marevića i Ivana Golužu, ali se nadam da će njihove ozljede biti sanirane.

Mogu reći da je Toni Radić ozlijedio zglob. Sve u svemu , bila je to jedna dobra trening-utakmica. Imamo dostatan fond igrača koji su odlučni boriti se za klupske boje.

Imam osjećaj da su  igrači koji su se vratili u Metković također zadovoljni razvojem događaja. Uostalom, smatram da svi iskusniji igrači mogu pružiti dragocjenu pomoć mlađima , koji kao i stariji, vole svoje klub. Bez te i svake druge sinergije, teško se mogu ostvariti zacrtani ciljevi. U našem slučaju to su prvo ili drugo mjesto u predstojećem prvoligaškom natjecanju, – rekao je prof. Željko Čagalj, trener RK Metković Mehanika.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije