Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

HŠK METKOVIĆ

Mihael Borna Bjeliš prvi, Jakov Crnjac drugi na šahovskom turniru u Čitluku

Objavljeno prije

Nastavlja se niz uspješnih nastupa kadeta HŠK Metković u Čitluku, a tijekom vikenda su nastupali na turniru u sklopu manifestacije “Dani berbe grožđa Brotnjo 2022”.

U pojedinačnoj konkurenciji nastupilo je 25 igrača od kojih je sedam iz HŠK Metković. Najuspješniji u kategoriji U12 bio je Mihael Borna Bjeliš s osvojenih pet bodova iz sedam odigranih partija, dok je drugo mjesto osvojio Jakov Crnjac s četiri  osvojena boda. U kategoriji U16 Jakov Šiljeg s osvojenih pet bodova zauzeo je odlično četvrto mjesto, Nikola Prce četiri boda, Ante Crnjac 3,5 boda, Mihael Kaleb tri boda ,dok je najmlađi Leon Krstičević osvojio bod.

Igralo se 7 kola, a tempo igre bio je 10 min+5 sam. po igraču. Organizator je podijelio prigodne nagrade pobjednicima uz odličnu organizaciju i druženje nakon turnira.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

“Ovom prilikom dogovoren je nastavak Neretvanske regionalne lige koja uskoro starta.
HŠK Metković čestita našim kadetima i zahvaljuje sponzorima Caffee bar Magic, Maka i konoba 2 Galeba”, poručili su iz HŠK Metković.

NK NERETVA

Završeni radovi na uređenju svlačionica igrališta ‘Iza Vage’

Objavljeno prije

Radovi na uređenju seniorske svlačionice igrališta ‘Iza Vage’ uspješno su završeni, čime je ostvarena još jedna investicija u sportsku infrastrukturu Grada Metkovića, izvijestio je gradonačelnik Dalibor Milan.

Ovaj projekt ima za cilj stvoriti kvalitetnije uvjete za treniranje sportaša.

Obnova je obuhvatila širok spektar radova, uključujući stolarske radove, potpunu izmjenu instalacija vode i struje, postavljanje nove keramike, te zamjenu otvora i sanitarija.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Ukupna vrijednost projekta iznosi približno 43 tisuće eura bez PDV-a. Investitor je Ustanova za kulturu i sport Metković, dok je financiranje osigurao Grad Metković.

– Ovaj projekt predstavlja značajan korak naprijed u razvoju sportske infrastrukture, omogućujući sportašima bolje uvjete za treninge i natjecanja, – poručio je Milan.

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije