Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

BICIKLISTIČKI KLUB RELAKS

Memorijalni Maraton Igor Penava okupio bicikliste doline Neretve

Objavljeno prije

Proteklog vikenda u organizaciji Biciklističkog kluba Relaks održan je Memorijalni Maraton Igor Penava.

Maraton u dužini od 70 kilometara startao je iz Metkoviću do Baćinskih jezera gdje se biciklistička karavana spojila sa članovima BK Relaks iz Ploča i ostalim rekreativcima.

Biciklisti su zatim biciklirali kroz Grad Ploče i napravili krug oko Baćinskuh Jezera do naših domaćina Beach bar Parić (Taco) i Lovačkog Društva Vranjak Ploče, koji su učesnicima pripremili ručak.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Nakon okrjepe maratonci su nastavili put svojim domovima, javili su iz BK Relaks te zahvali svim sudionicima.

Zahvaljujemo dragim prijateljima biciklistima iz Gornjih Radišića, Čapljine, Ljubuškog, Metkovića, Opuzena, Rogotina, Ploča, Sinja… na lijepom druženju u spomen na našeg Igora.
Također hvala još jednom Taci, pekari Ploče (Pero Dulaj), Lovačkom društvu Vranjak, Gradu Ploče, SZ Metković i našim medijima.

Sveznalica 7400xXpx

SEZONA 2023./2034.

MNK Sv. Roko Podrujnica osigurao svoj prvi naslov Prvaka UMA Metković lige

Objavljeno prije

Foto: fb MNK Sv. Roko Podrujnica

U prepunoj Gradskoj sportskoj dvorani Metković sinoć je odigrano pretposljednje kolo UMA Metković lige, a u derbiju kola MNK Sv. Roko Podrujnica je pobijedio glavnog konkurenta za naslov AMNK Opuzen sa 6:1 (0-:0) te tako osigurao svoj prvi naslov Prvaka.

– Ovim putem želimo čestitati svim ekipama koje su sudjelovale u ovogodišnjoj ligi a posebno našim rivalima iz Opuzena na junačkoj borbi do zadnjeg kola.

Ekipa Podrujnice po prvi puta u svojoj povijesti osvojila je UMA Metković ligu! Hvala svim našim navijačima i svim onima koji su dugi niz godina branili boje Podrujnice te napokon dočekali naslov.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Iza nas ostaje još jedno kolo protiv ekipe MNK Crni Put koja se igra u ponedjeljak. Dođite još jednom i podržite nas u posljednjem susretu ove sezone i još jednom s nama proslavite dugoočekivani naslov Prvaka! – objavili su iz MNK Sv. Roko Podrujnica.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije