Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

SAD JE I SLUŽBENO!

Neretvanski El Clasico u Opuzenu registriran 0:3 u korist gosta iz Metkovića

Objavljeno prije

Foto ilustracija / BWK

Sad je i službeno! Utakmica u Opuzenu između NK Neretvanac i NK Neretva registrirana je 0:3 u korist gosta iz Metkovića, a domaćine očekuje i disciplinski postupak te oduzimanje bodova, odlučio je HNS.

Pravila su tu da se poštuju i jednaka su za sve, pa tako i za Neretvanac. Iako je izgubila na terenu, ovi bodovi za Neretvu su više nego dobrodošli.

Odluku HNS-a iz Neretve su prokomentirali:

– NK Neretva suzdržavala se komentirati kršenje pravila natjecanja od strane NK Neretvanca u nedavnom derbiju sve do dospijeća službene odluke. Prema danas zaprimljenoj odluci klubu iz Opuzena se oduzima pobjeda te se ista pripisuje NK Neretvi i to rezultatom 0:3.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Također, NK Neretvanac očekuje i disciplinski postupak i oduzimanje bodova.

NK Neretva zbog odgovornosti, prvenstveno prema svojim navijačima, podnijela je žalbu dan nakon utakmice, a sigurni smo da bi se isto dogodilo da se uloge zamijene, odnosno da je naš klub uhvaćen u prekršaju, – pojasnili su iz kluba ‘Iza vage’.

Ovom odlukom NK Neretva ima 9 bodova i nalazi se na 12. mjestu dok NK Neretvanac uvjerljivo preuzima posljednje (16.) mjesto na tablici s 4 boda i disciplinskim postupkom gdje slijedi i dodatno oduzimanje bodova, a o koliko točno utvrditi će nadležna tijela.

DALMATINSKA KARATE LIGA

Novih 13 medalja za Karate klub Metković

Objavljeno prije

Karate klub Metković u nedjelju je u Kaštelama nastupio na prvom kolu Dalmatinske karate lige 2023, među 26 klubova iz Dalmacije, sa 519 prijava i 483 natjecatelja.

KK Metković se predstavio sa svojim 21 članom koji su osvojili sljedeće medalje, pod vodstvom trenera Denisa Žderića i Zlatke Pavlovića, dok je sudac Ante Krstičević bio dio sudačkog zbora natjecanja.

ZLATO

 • Nedjeljko Prusac, cicibani -28 kg
 • Ana Marija Kapović, ml.učenica -36 kg
 • Roko Barišić, učenici +54
 • Marko Marković, učenici -54 kg
 • Ema Galov, kadetkinje -54 kg
 • Josip Ćerlek, kadeti -52 kg
 • Mihaljević Duje, kadeti +70 kg

SREBRO

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
 • Duje Žderić, ml.kadeti -64 kg
 • Katja Jerković, kadetkinje -61 kg

BRONCU

 • Gabrijel Turudić, ml.učenici -35
 • Mirko Matić, ml.kadeti -54 kg
 • Jakov Nižić, ml.učenici -27 kg
 • Lucija Utovac, juniorke +66 kg

Nastupili su još Lovre Lorenco Barišić, Andrija Petrov, Ivan Krstičević, Anja Pokrajac, Ivano Padovan, Filip Prusac, Sara Marević i Marta Ćerlek.

Natjecanje je zbog masovnosti bilo bez repasaža.

Ovim natjecanjem otvorena je Karate liga Dalmacije za 2023, koja je uvjerljivo najbrojnija regionalna liga u Hrvatskom karate savezu. Tehnički organizator je bio KK Obi Kaštela, a ligu je organizirao Dalmatinski odbor Hrvatskog karate saveza.

Sljedeće kontrolno natjecanje za kadete i juniore kluba pred Prvenstvo Hrvatske na Krku u mjesecu svibnju, je jedno od najjačih natjecanja na ovim prostorima, Ilidža open, BiH gdje je prošle godine nastupilo preko 1000 natjecatelja.

Čestitamo svim natjecateljima.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije