Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

ZOVITE ME MAMINJO

Mate Nikolić Pinc novi predsjednik ŽRK Metković

Objavljeno prije

Mate Nikolić Pinc

Za predsjednika kluba izabran je Mate Nikolić Pinc, dok su nove dopredsjednice, Danijela Vidović i Jelena Čelić.

U svom obraćanju nazočnima novoizabrani predsjednik Nikolić izrazio je razočaranje podatkom da se u ovom gradu od dvije tisuće djevojčica, uzrasta od 8 – 10 godina, njih manje od 5 posto bavi sportom. Dodao je kako je u dosadašnjem radu ukazivao na mnoge nepravilnosti s kojima se tada klub susretao, međutim kao trener na bitne odluke nije mogao utjecati. Najavio je kako će sada kao predsjednik dat sve od sebe da se ŽRK Metković vrati na mjesto koje mu pripada, pa i pod cijenu da ne dostigne svoj cilj i odradi mandat do kraja.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Počašćen sam, što nisam od danas Mate Nikolić Pinc nego ću sebi dati nadimak Maminjo! Prihvaćam ovu funkciju u interesu ženske populacije ovog grada, i zato vam hvala! Nadam se da i vi svi u ovoj prostoriji nećete stajat, nego da ćete u ovim teškim recesijskim vremenima pomoći i biti volonteri, dolaziti gledati utakmice i pomagati tim curama da izbore najbolji odgovarajući status u ovome gradu. I molim vas, nemojte raditi na štetu vaše djece, od danas vjerujte da će ovaj klub raditi prema zakonu o športu, zakonu o inspekcijama, da će biti najugledniji primjer hrvatske države na ovim prostorima, to vam ja obećajem, – kazao je Pinc.

zrk-metkovic-2 zrk-metkovic-1

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije