Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MALONOGOMETNA SEZONA

MALONOGOMETNI TURNIR VIŠIĆI: Nagradni fond 7.000 KM

Objavljeno prije

HNK “Višići” u suradnji sa Mjesnom zajednicom Višići, i ove godine organiziraju “TRADICIONALNI MALONOGOMETNI TURNIR VIŠIĆI 2013.” Jedan od najkvalitetnijih, najbogatijih i najcjenjenijih malonogometnih turnira u Hercegovini i šire, sa početkom 07. srpnja.

Kao i uvijek organizatori su se jako potrudili da bi i ove godine turnir bio što atraktivniji, pa unatoč krizi i teškim vremenima omogućili bogati nagradni fond od 7.000 KM.

Naravno, osim samog nagradnog fonda za najuspješnije ekipe, za vrijeme trajanja turnira bit će mnoštvo popratnih sadržaja i tombole, koje naravno uz dobar nogomet čine ovaj turnir nezamjenjivim.

Cilj organizatora i svih prijatelja ovog turnira jest dostići slavnu povijest od prije 90-ih godina, kada je turnir u Višićima bio najveći i najbolji nadaleko, a nerijetko je sudjelovalo i preko 70 ekipa. Novost ovogodišnjeg turnira jest i usporedno održavanje turnira za mlađe kategorije (2002. godište i mlađi) što će obogatiti ponudu i dati priliku našim mladim zvijezdama u usponu da se iskažu. Uplata je 50 KM, a za najbolje biti će osigurane prigodne nagrade i trofeji.

Grunge texture

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nagradni fond je ove godine iznimno bogat i iznosi ukupno 7.000 KM:

  1. MJESTO 4.000 KM
  2. MJESTO 2.000 KM
  3. MJESTO 1 000 KM

Prijave i uplate za turnir bit će omogućene do 05. srpnja 2013. god. Uplata po ekipi iznosi 200 KM, a uplate je moguće izvršiti u:

Caffe bar “Parni Valjak“ Višići
Caffe bar “Brend“ Višići

Ždrijeb parova održat će se u četvrtak 05. srpnja 2013. u 21:00 h na sportskom centru ispred O.Š. “Lipanjske Zore“ u Višićima, na kojem se ujedno održava i sam turnir.

Sve informacije o turniru možete dobiti na brojeve telefona:

00387(0)63/497-311
00387(0)63/357-357

Natjecateljski sustav turnira bit će REPASAGE.

Organizator je naglasio kako je i ove godine pokrovitelj, ujedno i najzaslužniji za održavanje turnira: Ured načelnika općine Čapljina, dr. Smiljana Vidića.

NAKON SVEGA NEKOLIKO MJESECI

Eurowings ukinuo liniju od Düsseldorfa prema Mostaru

Objavljeno prije

Eurowings

Iako su svi letovi bili popunjeni, njemački prijevoznik Eurowings odlučio je kako će iduće godine ugasiti liniju iz Düsseldorfa prema Mostaru.

To su za Večernji list potvrdili sugovornici iz Zračne luke Mostar, a na pitanje mogu li to u Eurowingsu uraditi s obzirom na potpisane ugovore, rečeno je kako im aktualni ugovor to omogućuje.

– Oni su ovu odluku donijeli jer zrakoplov koji dolazi u Mostar namijenjen je za kraće letove i nije im se isplatilo ostaviti ga na liniji prema Mostaru. Planovi su bili da će osigurati veći zrakoplov prema Mostaru, ali se to nije dogodilo. S druge strane, potvrđeno je kako se nastavljaju letovi prema Stuttgartu, tako da ćemo barem na taj način ostati povezani s Njemačkom, – rekli su za Večernji list iz Zračne luke Mostar.

Inače, ove linije su uspostavljene zahvaljujući subvencijama koje je osigurala Vlada HNŽ-a, a sada je pitanje hoće li se subvencije smanjiti s obzirom na to da je jedna od dviju linija prema Njemačkoj ugašena.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Iz Zračne luke Mostar izrazili su žaljenje zbog ovakvog postupka Eurowingsa te su izrazili nadu kako će u budućnosti doći do uspostave novih linija.

Tako je Zračna luka Mostar ostala na samo dvije redovite linije. Osim Stuttgarta, operativna ostaje i zračna linija sa Zagrebom. I ona opstaje zahvaljujući isključivo subvencijama koje daje Vlada Federacije BiH.

Inače, zračna linija Mostar – Zagreb znatno je slabija nego što je slučaj s letovima za Njemačku i ovaj projekt neće biti održiv bez nastavka subvencija. Ako uskoro ne dođe do velike promjene u načinu rada i poslovanja Zračne luke Mostar, ova institucija bi se mogla naći u velikim problemima.

Veliki pad broja putnika je zabrinjavajući i pitanje je kako će mostarska zračna luka funkcionirati iduće godine ako se ovaj trend nastavi.

Sugovornici Večernjaka su zabrinuti za budućnost Zračne luke Mostar te dodaju kako se trenutačno najveća nadanja polažu na charter-letove kojima putnici dolaze u Međugorje.

– Vjerski turizam nešto je što nam je u prošlosti donijelo rekordne brojke i ponovno se vraćamo tim angažmanima. Nadamo se kako ćemo se vratiti na razinu na kojoj smo bili prije nekoliko godina, a to je oko 100.000 putnika. Bit će potrebno mnogo napora da se to ostvari, ali moramo ići u tome smjeru. Svaki drugi scenariji znači velike probleme u radu Zračne luke i urušava sustav koji je izgrađen upravo u godinama kada smo najbolje poslovali, – zaključili su sugovornici Večernjaka.

Inače, u Zračnu luku Mostar posljednjih su godina uloženi milijuni maraka. Zastoj u poslovanju značio bi kako te investicije propadaju. To je dodatni razlog da se ozbiljnije pristupi rješavanju problema u ovoj instituciji i da se konačno krene s iskorištavanjem potencijala koje ima Zračna luka Mostar.

Piše: M. Karačić / VečernjiList.ba

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije