Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

XPC POLAND

Leon Pavlović zlatni na Europskom prvenstvu u powerliftingu

Objavljeno prije

Metkovac s norveškom adresom, Leon Pavlović okitio se zlatom na Europskom prvenstvu u powerliftingu XPC Poland, koje je prošlog tjedna održano u Poljskoj.

Na natjecanju je nastupilo preko 600 natjecatelja iz cijele Europe, a Leon je osvojio zlato u kategoriji do -110kg u čučnju te zlato u deadliftu, odnosno apsolutno drugo mjesto overall lifters u kategoriji čučanj.

Tjelesna težina na vaganju od 105.6 kg Leonu je u konačnici omogućila veći broj poena te borbu za overall medalju. Što je rezultiralo; liftovi 270 u čučnju, 285 deadlift, a kako ističe ‘290 čučanj podignut dosta lagano ali nije priznat od dva suca od ukupno tri‘.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Maksimalno oporavljan od teške ozlijede Leon Pavlović nam otkriva:

– Plan za dalje je osvajanje zlata na Svjetskom prvenstvu koje se održava u prosincu, gdje će biti totalno druga verzija mene, – najavio je ovaj naš vrhunski sportaš.

Leonu čestitamo na ‘zlatu’ i želimo mu uspješan nastavak sportske karijere.

U-GYM BUDUĆNOST METKOVSKOG SPORTA

Rukometaši Metković Mehanike zadovoljni pripremama u Ultimate Sports Gymu

“Pogođen je taj moment, kod nove teretane, novih igrača, sa novim trenerom prve momčadi i dobivena je jedna sinergija koja će jamčiti rezultat u Premijer ligi.”

Objavljeno prije

Rukometaši Metković Mehanike pripreme za predstojeću premijerligašku sezonu odrađuju u Ultimate Sports Gymu, body clubu koji je zasigurno budućnost metkovskog sporta.

Nakon dva tjedna priprema u U-Gymu rukometaši imaju samo riječi hvale, a oni pristigli iz drugih sredina ističu da se ni u većim gradovima nisu susretali s bolje opremljenim prostorijama za vježbanje.

Suradnjom sa U-Gymom zadovoljan je i predsjednik RK Metković Mehanika, Nikola Veraja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Teretana U-Gym se nameće kao najprihvatljivije rješenje. Radi se isključivo jutri, u CrossFit prostoriji i u grupi. Također, djelatnik teretane, naš rukometaš, diplomirani kineziolog Branimir Vučković je novi kondicijski trener i prema informacijama koje do sad imamo od igrača radi se o super dobroj kombinaciji. Znači, pogođen je taj moment, kod nove teretane, novih igrača, sa novim trenerom prve momčadi, i dobivena je jedna sinergija koja će jamčiti rezultat u Premijer ligi, – uvjeren je Veraja.

Podsjetimo, od ovog proljeća i novoopremnljene CrossFit prostorije, U-Gym se sa svojim sadržajima smjestio preko tri kata ‘Volare’ zgrade. Bilo da je riječ o teretani, fitnesu, crossfitu, ili nekom drugom sadržaju poput pilatesa, fizioterapije il’ pak finske saune, stručno osoblje, treneri i fizioterapeuti  U-Gyma su Vam uvijek na usluzi.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije