Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ZLATO I SREBRO IZ GRUDA

Djevojčice RA Jerkovac Metković briljirale na mini rukometnom turniru u Grudama

Objavljeno prije

Polaznici RA Jerkovac Metković su prošlog vikenda nastupili su na mini rukometnom turniru u Grudama ‘Žrtve Kupresa 1992’ gdje su u kategorijama djevojčice 2012 i djevojčice 2011 osvojili prvo, odnosno drugo mjesto.

Djevojčice rođene 2012. godine uvjerljivo su pobijedile u svim utakmicama. Djevojčice rođene 2011. godine do finala su svladale sve protivnice, a u velikom finalu poražene su od ekipe Izviđača iz Ljubuškog nakon izvođenja sedmeraca.

Na turniru su sudjelovali i dječaci rođeni 2012. godine koji su osvojili 5. mjesto. Također i mlađi polaznici nastupili su u kategoriji djevojčice i dječaci 2013. i mlađe te su osvojili 11 i 12. mjesto.

– Ponosni smo na sve naše polaznike i trenericu Martinu Nikolić, – istaknuli su iz RA Jerkovac putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Za RA Jerkovac su nastupili: Antea Jovica, Anamarija Roso, Anamarija Volarević, Veronika Herceg, Danica Vrankić, Vana Bebić, Josipa Putica, Ema Delija, Antea Šiljeg, Ena Lacku, Petra Ramić, Tonka Miletić, Mateo Soldo, Nikola Medak, Tamara Miletić, Ana Družijanić, Lucija Medak, Eugen Marević, Ivana Šunjić, Bruno Vatović, Viktoria Medak, Nikola Roso, Iva Marević, Ana Batinović, Iva Dragović, Iva Ramić, Mihaela Putica, Petra Ćelić, Maja Prusac, Ivano Bebić, Ilija Putica, Nina Medak, Iva Družijanić i Gabriel Kaleb.

ŠKOLA BICIKLIZMA ZA DJECU I ODRASLE

Biciklistički Klub Metković počinje s upisom novih članova

Objavljeno prije

Biciklistički Klub Metković započinje s upisom novih članova te poziva sve sve zaljubljenike vožnje biciklom i boravka u prirodi da im se pridruže.

– Ove godine pod nazivom ‘Škola biciklizma‘ pozivamo sve ljubitelje vožnje biciklom i boravka u prirodi da nam se pridruže. Pripremili smo za svakoga po nešto, od rekreativnih vožnji, druženja, izleta do treninga i odlazaka na natjecanja.

Kao i dosadašnjih godina posebni naglasak stavljamo na  djecu  i njihov razvoj, tako da smo u suradnji s drugim Klubovima i iskusnim trenerima pripremili razne motoričke i razvojne treninge, biciklističke treninge, interaktivne radionice. Uz igru i zabavu im želimo približiti biciklizam kao sport, te zdrav način življenja i odrastanja. Dobna granica za upis djece je 2018.g. i stariji
Naravno nismo zaboravili ni one starije koje očekuje puno druženja, zanimljivih rekreativnih i natjecateljskih događaja. Jednostavno ako volite uživati u prirodi na dva kotača Biciklistički Klub Metković je idealan za vas.

Kao član Biciklistički Klub Metković očekuje vas dosta povlastica. Besplatni servisi vaših bicikla, popusti kod kupnje bicikla, opreme i dijelova su samo od nekih.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ako želite biti dio naše male obitelji slobodno nas za više informacija kontaktirajte putem naše FB stranice ili na  mob. 099 825 6646

Možda jesmo mali Klub, ali želimo raditi velike stvari. Krenite s nama u avanturu na 2 kotača, – pozivaju iz BK Metković.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije