Ostanimo u kontaktu

KUP SV. LIBERANA

Kominskim Gusarima uvjerljiva pobjeda

Objavljeno prije

Bogati program u Peračkom Blatu započeo je vrlo rano igrama za djecu u organizaciji AMK Racing teama, dok su odmah nakon toga svoj angažman upotpunili amaterski glumci bivšeg pločanskog kazališta “Mariani”. Oni su: Jasna Krilić, Toni Krilić i Duška Mušić. Dali su tako kulturni izričaj ovogodišnjem projektu Grada Ploča, Turističke zajednice Grada Ploča, AMK Racing Teama Ploče i udruge “Priroda i zajednica”. Navedeni organizatori projekt su nazvali, “Bajkoviti svijet Baćinskih jezera”.

Osim toga na rasporedu je bila likovna radionica voditeljice Ive Krilić, studentice Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu.

U nastavku posjetitelji su uživali u sportskom nadmetanju na ovogodišnjem Kupu svetog Liberana. Utrka koja se tradicionalno vozi na rutama Baćinskih jezera. Ove godine utrka je pred sami Maraton lađa na Neretvi okupila 10 lađarskih ekipa, koje ćemo također vidjeti na startu ispod Lučkog mosta u Metkoviću za tjedan dana.

Nastupe su zabilježile ekipe: Stablina, Gusari Komin, Gusari Komin 2, Sveti Ilija Metković, HRM, Gospa Karmelska Krvavac, Škrapa Momići, IV. gardijska brigada, Rogotin i Baćina.

U zanimljivoj utrci koju ste mogli u live prijenosu pratili na facebook stranici portala Rogotin, Stablina i Gusari Komin kao jedni od favorita za pobjedu na ovogodišnjem Maratonu lađa vrlo brzo su se izdvojili te su vodili svoju borbu za prvo mjesto, koja je ipak u konačnici uvjerljivo otišla na stranu kominskih Gusara.

Konačni poredak:

  1. Gusari Komin
  2. Stablina
  3. Gusari Komin 2
  4. HRM
  5. Sveti Ilija Metković
  6. Gospa Karmelska Krvavac
  7. Škrapa Momići
  8. IV. gardijska brigada
  9. Rogotin
  10. Baćina

Nakon dodjele nagrada najboljim ekipama, program se nastavlja koncertom grupe Obala 5.

Izvor i fotografije: rogotin.hr

ŽENSKI NOGOMET

Visok poraz Neretve od Dinama u Zagrebu

Objavljeno prije

Autor

Unatoč određenoj dozi optimizma uoči puta u Zagreb na sraz s Dinamom, igračice Neretve nisu uspjele u svojim nakanama da pruže dobru igru ili možda prirede ugodno iznenađenje i osvoje jedan bod.

Za utakmicu spremnih bilo je samo 11 igračica koje su se dobro držale prvo poluvrijeme, ali su ipak u 45. minuti igračice Dinama u Maksimiru povele s 1:0.

U drugom dijelu pravi potop, odmah početkom nastavka Metkovke su primile i drugi pogodak, a onda su domaće poentirale kao na tekućoj traci, i postigle još pet golova za konačnih 7:0.

Imale su Neretvanke dvije do tri prigode, ali je čuvarica Dinamove mreže na vrijeme reagirala.

Osjetio se dakle manjak igračica, u nekim momentima možda i neiskustvo, a i vrućina je učinila svoje.

ŽNK Dinamo – ŽNK Neretva 7:0 (1:0)

Nakon poraza jedino se može čekati utakmica Lepoglava Agram, jer u slučaju da Lepoglava uzme bod Agramu Neretva će nastaviti natjecanje u Ligi za prvaka, a bude li slavio Agram, Neretvi predstoji Liga za ostanak u prvoligaškom društvu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije