Ostanimo u kontaktu

JUNIORSKI MALONOGOMETNI TURNIR JERKOVAC 2019.

U večerašnjem finalu igraju ekipe Elan i Mali paukovi, zabava za posjetitelje uz tombolu, igre i Danijela Botu

Objavljeno prije

Sinoć su na Malonogometnom turniru na Jerkovcu odigrane polufinalne utakmice te revijalna utakmica Veterana ONK Metković i NK Neretva. U prvoj polufinalnoj utakmici igrali su UL Jerkovac i Elan te je ekipa Elan izborila finale pobjedom 3:1

Revijalna utakmica Veterani ONK Metković i Veterani NK Neretva je završila neriješenim rezultatom 2:2. U drugoj polufinalnoj utakmici Mali paukovi iz Ljubuškog su pobijedili Šarić Strugu rezultatom 2:0 i postali drugim finalistima.

Večeras se tako u 20:45 najprije igra utakmica za treće mjesto između Šarić Struge i UL Jerkovac, a potom u 21:30 slijedi revijalna utakmica ŽNK Neretve i Brzih i žestokih koji su organizatori turnira.

S početkom u 22 sata igra se finalna utakmica između ekipa Elana iz Ploča i Malih paukova iz Ljubuškog.

Na poluvremenima utakmica će se izvlačiti tombola, a između utakmica će biti organizirane igre za gledatelje poput gađanja prečke s centra, skoka udalj iz mjesta, bacanja kamena s ramena… a nakon svega očekuje vas koncert jednog, jedinog i neponovljivog Danijela Bote.

IGRA U VEČERNJEM TERMINU POD REFLEKTORIMA

Otvorene prijave za noćni malonogometni turnir ‘Klada’

Objavljeno prije

Otvorene su prijave za noćni malonogometni turnir ‘Klada’ koji se igra na igralištu sv. Frnje Asiškog na Kladi pod reflektorima.

Prijave su otvorene do 14. srpnja kada je i izvlačenje skupina. Igra se 4 +1, sa maksimalno 10 igrača po ekipi, godišta 2000. pa nadalje. Kotizacija iznosi 300 kuna.

Prijaviti se možete na brojeve mobitela: 095 5532 992 i 095 5076 757 te na profile:
Facebook: Malonogometni turnir ‘Klada’; Instagram: @malonogometniturnirklada,

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije