Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

TK METKOVIĆ SUDJELOVAO NA TURNIRU U DUBROVNIKU

Karla Ajduk, Mirta Kežić i Nikolina Ćelić odigrale prvi teniski turnir iz kalendara HTS-a

Objavljeno prije

Unatoč lošem vremenu, uspjeli smo odigrati turnir iz kalendara HTS-a u Dubrovniku, javljaju nam iz Teniskog kluba Metković.

Uz dječake i djevojčice iz Zagreba, Zaprešića, Zadra, Splita, Makarske i Dubrovnika na turniru su sudjelovali i igrači iz TK Metković, predvođeni trenerom Pavom Magzanom.

Ujedno ovo je bio i prvi službeni turnir našim teniskim uzdanicama Karli Ajduk, Mirti Kežić i Nikolini Ćelić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Najbolji su bili Vlaho Perković TK Ragusa i Aleksandra Kardum TK Zadar 08.

PODVORNICA, OPUZEN

Neretvanac proslavio 90. rođendan utakmicom protiv splitskog Hajduka

Objavljeno prije

Povodom proslave 90. rođendana NK Neretvanac na Podvornicu u Opuzen stigao je splitski Hajduk. U svečarskom ambijentu i ugodnoj atmosferi prijateljsko nadmetanje okončano je minimalnom pobjedom Bilih. Plavoj makinji je pripalo, rezultatski, prvo, a gostima drugo poluvrijeme. Splićani su preokretom u posljednjih desetak minuta, s dva pogotka došli do pobjede.

Za 1:0 u 34. minuti pogodio je Marin Vučković nakon odlične asistencije Kristijana Sesara. Na 1:1 poravnao je u 79. minuti Boško Jemo, dodavač s desnog boka Dino Mikanović. Konačni 1:2 djelo je Nina Duića, koji je oduzeo loptu Šumanu i lagano poentirao pokraj istrčalog domaćeg vratara.

Lijepo, sunčano vrijeme, dobar travnjak, mnoštvo gledatelja, razdragana djeca s Ricom zaokružili su rođendansko, feštarsko poslijepodne na Podvornici, javlja Dalmatinski nogomet.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije